Remington glattebørste

2017 faves // skincare

skincare, hudpleje, favoritter, faves, favorites, estee lauder, advanced night repair, a-derma, e-cooking, e cooking, ecooking, lanolips, strawberry, 101 ointment, swiss clinic, skin roller, la mer, the eye concentrate, jorgobe, jorgobé, scrub mask, la roche posay, nutritic intense, A-derma, cleansing milk, sensitive skin, dry skin, sinsitiv hud, tør hud, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, skønhedsblog, beauty blog

I løbet af de næste par uger vil jeg gerne præsentere jer for de produkter, der vandt en særlig plads i mit hjerte i 2017. Vi starter med hudpleje!

Til at starte med vil jeg gerne påpege, at min hud er lidt sart og også tør – især om vinteren. Jeg går derfor altid efter produkter, der kan fugte min hud og holde den blød og fin. Let’s get down to it :-)

Hudplejefavoritter 2017

1. A-Derma Rheacalm rensemælk, 125 kr.

Køb den her 
Jeg kunne ikke drømme om hverken at gå i seng eller stå op om morgenen uden at rense min hud. Denne rensemælk har været en del af mit daglige ritual det meste af 2017! Den udtørrer ikke huden, og så behøver man heller ikke vand for at bruge den. Dejligt simpelt produkt, der bare virker.

2. La Roche-Posay Nutritic Intense, 150 kr.

 Køb den her 
Jeg har faktisk brugt mange forskellige fugtighedscremer i løbet af 2017 og gør det til stadighed. Jeg indrømmer gerne, at jeg har lidt at vælge imellem, så jeg tilpasser det lidt til mine behov. Lige præcis denne creme har jeg været rigtig glad for at bruge om aftenen som en tykkere creme, der virkelig kan fugte min hud igennem. Det er næsten mirakuløst, hvad den kan udrette over en nat for ens face! Ofte har jeg brugt den efter min skin roller og tilhørende serum – her kan den nemlig virkelig få lov til at virke i dybden.

3. Jorgobé Scrub Mask

Køb den her 
Gud, hvor jeg elsker denne her! Selv om skrubbekorn i eksfolieringsprodukter er et omdiskuteret emne, så er jeg selv en sucker for en god ansigtsscrub med masser af fine skrubbekorn. Det er lige, hvad Jorgobés Scrub Mask er. Ydermere kan man både bruge den som scrub og maske samtidig, så man får virkelig fornemmelsen af, at alt det gamle snavs og ujævnheder forsvinder fra huden. Jeg oplever i hvert fald altid, at mit ansigt er dejligt afkølet og huden helt jævn og fin efter brug. Kæmpe anbefaling herfra!

4. La Mer The Eye Concentrate

Køb den her 
Det er ganske vist en dyr satan, men denne øjencreme er også den bedste, jeg har prøvet! Den er tyk og ultranærende. Samtidig er den virkelig god til at afkøle området omkring øjnene og udviske mørke rander. Du kan læse et længere indlæg om øjencreme her, hvor denne lille mirakelmager også får en længere anmeldelse.

5. Swiss Clinic Skin Roller

Køb den her 
Dette lille vidunder gør så meget godt for huden. For mig har det især været en fordel at bruge skin rolleren for at mindske mine porer og generelt kunne få min hudpleje til at virke mere i dybden. Man ser hurtigt resultater, når man bruger en skin roller – i dette indlæg kan du læse meget mere om, hvordan den virker.

6. Estée Lauder Advanced Night Repair

Køb den her
De fleste kender nok dette produkt. Advanced Night Repair er jeg glad for endelig at have fået fingrene i, og jeg bruger den hver aften under min creme. Udover at virke godt mod de tidlige alderstegn bidrager serummet også til en virkelig lækker glød og velfugtet hud. Det er i hvert fald min oplevelse!

7. Ecooking Lip Scrub

Køb den her
Jeg forsøger altid at holde mine læber glatte og bløde, og det kan godt være en udfordring. En god lip scrub hjælper til at fjerne den døde hud. Jeg elsker min fra Ecooking, som er så naturlig, at den kan spises – og det kan den faktisk, for den er lavet på sukker. Jeg følger op med et tykt lag læbepomade og så er jeg ellers kysseklar!

8. Lanolips 101 Ointment Multi-balm Strawberry

Køb den her
Speaking of, så er dette nok et af de bedste produkter, mine læber nogensinde har været i kontakt med! Lanolips er vegansk og 100% naturligt, og denne balsam er tæt og ultranærende. Den er fantastisk på læberne, men kan også benyttes på tørre områder og eksempelvis neglebånd (101 muligheder ;-)). I min optik har den vippet Eight Hour Cream af pinden – duften af jordbær inklusiv! Udelukkende til læberne har Lanolips også lavet Lemonaid Lip Treatment – den er lige så fantastisk og dufter præcis som lemonade. I love it!


Har I prøvet nogen af ovenstående produkter – og hvad har været jeres favoritprodukter til huden i 2017?

6 kommentarer

 • Simone

  Jeg har netop købt skin rolleren fra Swiss. Jeg er dog kommet lidt i tvivl, da jeg kan se at den rensespray man skal bruge dertil koster 90 kr. for så lidt produkt! Tænker at det er brugt på ingen tid? Bruger du den til at rense din roller med eller har du et tip til et andet og billigere? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Simone! Du må altså undskylde det sene svar <3
   Jeg desinficerer min roller hver gang. Jeg synes nu ikke, den bliver brugt hurtigt op, men du kan altså benytte hvilken som helst desinfektionssåray – jeg er sikker på, der findes noget billigere end 90 kroner!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har brugt Advanced Night Repair i flere år, og jeg har endnu ikke fundet en bedre serum end denne (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal virkelig have prøvet Lanolips! Jeg ser det mærke over alt for tiden, så der må jo være noget om det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jeg love dig for, der er! Alle jeg kender, som har prøvet det, er vilde med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Remington glattebørste