Abloom skincare

Remington glattebørste

Remington straight brush, remington, glattebørste, styling, hår, glat hår, anmeldelse, review, dk, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight

Jeg var virkelig spændt på, hvad glattebørsten her kunne gøre for mig. Glattebørsten er et stylingredskab, der på det seneste har fået en del omtale, og som flere forskellige brands naturligvis er kommet med deres bud på. Remingtons bud ser sådan her ud.

Remingtons glattebørste

Produktet siges at kombinere børste og glattejern i ét, samtidig med at hårets naturlige volumen bevares. Et glat, naturligt resultat er hvad der kan forventes, hvis du spørger producenten selv.

Remington straight brush, remington, glattebørste, styling, hår, glat hår, anmeldelse, review, dk, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight

Min bedømmelse

Nu har jeg prøvet Remington’s straight brush et par gange, og alt i alt synes jeg, at det er et rigtig fint produkt, der rigtigt nok glatter håret ud helt uden at tynge.

Mit eget hår er fra naturens side krøllet, og dertil hører lidt ekstra krus. Det er også forholdsvist tørt. Jeg kan derfor hurtigt konkludere, at glattebørsten utvivlsomt glatter håret ud! Dog savner jeg, at den kan bekæmpe krus på samme måde, som mit glattejern gør. Jeg forestiller mig, at glattebørsten er rigtig god til dem, der ikke struggler med kruset hår (og måske har lidt længere, tykt hår), hvis man ønsker at bruge den som det eneste styling tool.

Jeg selv har tænkt mig at fortsætte med at bruge glattebørsten, men jeg har stadig behov for ekstra styling. F.eks. brugte jeg den i dag for at glatte håret helt ud, inden jeg gik i gang med at lave krøller (ja, det gør jeg nogle gange, selv om jeg har mine egne – de fake er af og til flottere ;-)). Mit hår ser for tørt ud, hvis jeg kun bruger den for sig selv.

Jeg kan altså godt lide konceptet med glattebørsten, og den har bestemt en god funktion! Det er umuligt at brænde sig på den her, da de yderste børste”pigge” er kolde, hvilket jeg er fan af. Jeg kunne dog aldrig finde på at bruge den uden at have børstet mit hår på normal vis først. Men glatte, det kan den, og jeg er sikker på, at den for rigtig mange tøser kan være et supergodt, tidsbesparende stylingredskab!


Har du givet dig i kast med en glattebørste endnu?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Abloom skincare