Get the look: Rose gold

Øjencreme: en vigtig del af din daglige rutine

La Mer The Eye Concentrate, La mer, la mer øjencreme, luksus hudpleje, luksus, hudpleje, øjenpleje, øjencreme, blog, blogger, skønhed, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dkØjencreme er faktisk et meget omdiskuteret emne. Mens nogle eksperter mener, at det er en essentiel del af god hudpleje, mener andre, at det er et unødvendigt og opreklameret produkt. Og ved I hvad? Ingen af delene er faktisk løgn. Here’s the thing: 

Pleje af øjenområdet er vigtigt

Uanset hvad er det vigtigt at pleje området omkring dine øjne. Det kontroversielle ved øjencreme opstår, fordi mange mener, at det ikke er nødvendigt med et seperat produkt udelukkende til dette område. Det giver jo meget god mening – for man kan sagtens bare bruge sin fugtgivende dagcreme under sine øjne. Det handler bare om at gøre det, der virker for dig. Selv er jeg stor fan af øjencreme, da jeg føler, jeg har brug for ekstra pleje her. Jeg lider nemlig ofte under mørke rander og puffiness.

Hvorfor skal jeg bruge øjencreme?

Anderledes formuleret

En god øjencreme er ikke formuleret på samme måde som en almindelig dagcreme. Det varierer selvfølgelig alt efter brand og kvalitet, men en øjencreme er udviklet særligt til at tage sig af netop dette område.

Du har problemer, som kun gælder for øjenområdet

Mørke rander, dehydrering, puffiness og fine linjer eller rynker kan især være problemer, der udelukkende gør sig gældende for øjenområdet. Hvis du finder en øjencreme, der netop har til formål at udbedre de problemer, vil du opleve, at det ikke er så dum en idé igen med et seperat produkt hertil.

Området omkring dine øjne er ekstra sart

Sart hud eller ej – det er et faktum, at området omkring øjnene er tyndere og mere følsomt end huden i resten af ansigtet. Derfor er det vigtigt, at creme her påføres rigtigt og naturligvis også, at man bruger et produkt, som egner sig til dette område. Du kan sagtens bruge en dagcreme, som fungerer fint for huden i dit ansigt, mens den er for skrap til området omkring dine øjne.

Et godt tip til påføring er altid at bruge din lillefinger, når du dupper creme på omkring øjnene.

Sum og summarum: Bruger du i forvejen en dagcreme, som egner sig til sart hud, og som kan imødekomme lige netop de behov, som du har for pleje i øjenområdet, er det naturligvis ikke sikkert, at det er nødvendigt for dig med en seperat øjencreme. Selv har jeg dog behov for særlig pleje omkring mine øjne, Noget, jeg nok langt fra alene om :-)

La Mer The Eye Concentrate, La mer, la mer øjencreme, luksus hudpleje, luksus, hudpleje, øjenpleje, øjencreme, blog, blogger, skønhed, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Den bedste øjencreme i min optik

La Mer The Eye Concentrate – hej hej, mørke rander!

Jeg ved godt, at jeg nok er lidt privilegeret sådan at ligge inde med så fine og eksklusive produkter som denne øjencreme fra La Mer. Har du råd til det, kan jeg dog anbefale dette produkt på det allervarmeste. Man køber ikke bare mærket – man får virkelig noget for pengene!

The Eye Concentrate nedbryder mørke rander og puffiness som en drøm. Cremen er formuleret med nogle helt særlige mineraler, som fjerner mørke rander og ujævnhed bedre end andet, jeg nogensinde har oplevet – og så fugter den også rigtig godt. Øjenkoncentratet kommer med en lille påføringskugle, som har en ekstremt kølende effekt på huden – det føles SÅ rart!

La Mer The Eye Concentrate, La mer, la mer øjencreme, luksus hudpleje, luksus, hudpleje, øjenpleje, øjencreme, blog, blogger, skønhed, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Hvis du ikke føler for at investere i en dyrere øjencreme, findes der selvfølgelig et væld af lidt billigere alternativer. Garnier en rigtig fin øjencreme med BB-effekt, som kommer med en indbygget applikationskugle, der ligeledes har en kølende virkning. Den kan du erhverve dig for under 100 kroner, fx. lige her. Biotherm, Clinique og Benefit er tre andre mærker, som laver god øjenpleje.


Jeg kan altså passende slutte af med at sige, at vi alle er forskellige. Vi har forskellige behov, og dermed er der heller ikke noget, der er rigtigt og forkert i forhold til den hudpleje, du vælger – så længe, det virker for dig! Jeg har selv en hud, der kræver ekstra meget opmærksomhed, så jeg gør, hvad jeg kan for at gøre den fin. Hertil hører altså en god øjencreme ;-)

Bruger du øjencreme – og hvad er dine tanker omkring emnet?

Indlægget indeholder
sponsorerede produkter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look: Rose gold