Soft pink makeup

Mindre porer og glat hud på rekordtid

Swiss Clinic, Swiss Clinik Skin Renewal, Swiss Clinic Skin Roller, skin roller, derma roller, swiss clinic rejuvenating serum, rejuvenating serum, collagen boost, store porer, mindre porer, glat hud, hudpleje, blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk, bloggers delightDet var med en meget klar agenda, at jeg for nogle uger siden besøgte søde Helle fra Amaze for at hente lidt produkter med hjem til test. Jeg havde nemlig på det seneste oplevet grov hud og store porer – noget, der generede mig meget, og som jeg gerne ville komme til livs.

Derfor har jeg den seneste tid testet lidt forskellige produkter, som netop har til formål at udjævne min hud og mindske porestørrelsen. Heriblandt er Swiss Clinic Skin Renewal – et sæt bestående af deres populære Skin Roller (0.5 mm) og Rejuvenating Serum. Resultaterne har for mig været ret overvældende, og det på den gode måde. Nu skal I høre hvordan og hvorledes.

Swiss Clinic, Swiss Clinik Skin Renewal, Swiss Clinic Skin Roller, skin roller, derma roller, swiss clinic rejuvenating serum, rejuvenating serum, collagen boost, store porer, mindre porer, glat hud, hudpleje, blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk, bloggers delightSwiss Clinic Skin Renewal

Som sagt består Swiss Clinic Skin Renewal af en Skin Roller og en serum. Det koster 820 kroner, og hvis man lige synes, det er pebret nok, kan man købe Skin Roller alene for 360 kroner og følge op med en anden serum/creme. Jeg finder dog, at denne kombination gør underværker, i hvert fald for min hud :-)

Swiss Clinic Skin Renewal forhandles bl.a. hos Magasin og Swiss Clinics egen webshop. Skin Rolleren findes med nåle på enten 0,2 eller 0,5 mm – læs om forskellen her.

Skin Roller (0.5 mm)

Fidusen med dette lille redskab er, at de små nåle tvinger huden til hurtigere at reparere sig selv. Man skal selvfølgelig vænne sig til at massere sit ansigt med nåle, for det er jo ikke ligefrem rart. Men når først man kommer ind i en god rutine med den, så går det meget let!

Sådan bruger du Skin Roller

Jeg bruger min Skin Roller hver aften hver anden uge – dvs. 7 dage med “rulning” efterfulgt af 7 dage uden. Der er ikke nogen regler for, hvor længe man skal køre med behandlingen, og mange finder også andre måder at bruge den på – fx bare hver anden eller tredje dag el. lign. Hver aften hver anden uge fungerer rigtig godt for mig, for så føler jeg også, at min lidt sarte hud lige får lidt ro.

Rul i alle retninger for at få det optimale ud af brug af Skin Roller: lodret, vandret og diagonalt. Overdriv ikke og brug den max. omkring 5 minutter i alt – vi har trods alt at gøre med nåle i huden ;-)

Sådan virker Skin Roller

Mikronålsbehandlingen laver små mikrokanaler i huden samtidig med, at den snyder huden til at tro, at den er skadet. Det betyder, at helingsprocessen og kollagenproduktionen starter. Med små mikrokanaler i huden absorberes mængder af aktive ingredienser fra efterbehandlingen omkring 300% mere end ved almindelig indsmøring. De aktive ingredienser kan derved arbejde i dybden og forstærker hudens heling, så ny, frisk hud dannes.

Behandlingen  stimulerer og fornyer huden – indefra og udefra. Fine linjer, rynker og ar reduceres, huden bliver blødere, blodcirkulationen stimuleres, elasticiteten forbedres og grove porer bliver mindre. Behandlingen efterlader huden med en mere jævn tone og mere modstandskraftig. Som Swiss Clinic selv formulerer det: En effektiv hudbehandling, som bremser hudens ældning og bevarer hudens vitalitet og energi.

Hold din Skin Roller ren med desinficerende spray, fx. Sanitizing Spray fra samme mærke. Jeg bruger den hver gang, jeg går i gang med at rulle!

Efterbehandling

Uanset, om du bruger Swiss Clinics egen serum eller et andet produkt efter behandlingen med Skin Roller, vil du opdage, at huden virkelig suger produktet til sig – seriøst! Jeg tror virkelig på, når jeg læser, at udbyttet af efterbehandlingen bliver op til 300% større. Man kan nemlig mærke, hvordan produktet trænger helt ind i huden.

Rejuvenating Serum

Når jeg bruger Rejuvenating Serum, som har en meget tyk konsistens, føler jeg, at min hud får et instant fugtboost og bliver rigtig fint udjævnet.

Rejuvenating Serum er et beroligende og fugtgivende serum, som genskaber hudens naturlige fugtbalance og forynger huden. Med sine aktive ingredienser betaglukan, E-vitamin og hydroxyprolisilane C N stimulerer den hudens naturlige kollagendannelse. Kollagen er et protein, som findes i bindevæv og hjælper med at minimere rynkernes dybde.

Efter serum

Jeg plejer at følge op med en nærende creme. Jeg holder især af Nutritic Intense fra La Roche Posay, som virkelig får lov til at gå ind og gennemfugte min hud, når jeg har brugt denne behandling.


Det var lidt om min oplevelse med Skin Roller. Nu skal I snart høre om den serum, jeg bruger i den tid, hvor jeg afbryder behandlingen. Den er nemlig også rigtig god imod store porer, ujævn og fedtet hud!

Har du prøvet denne eller lignende behandlinger?

xx

 

Indlægget indeholder
sponsorerede produkter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soft pink makeup