Coconut Miracle Oil: En ekstra plejende nyhed fra OGX

Min seneste beauty-ordre

shopping, feelunique, feel unique, chanel makeup, mor produkter, mor peony blossom, wet n wild, foundation brush, guearlain makeup, ysl makeup, yves saint laurent makeup, nyx brow pencil, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk

Nå, jeg fik ikke noget makeup i fødselsdagsgave (det var heller ikke ligefrem hvad jeg manglede), så jeg besluttede mig for at give mig selv en gave i stedet for. Så lagde jeg en ordre på Feelunique, og hvis man kender mig, så ved man godt, at det er umuligt for mig at holde mig inden for fornuftens grænser når jeg shopper online – heldigvis gør jeg det ikke så tit.

Jeg glæder mig til at modtage de her lækre sager, som jeg har forkælet mig selv med!

 1. Nyx Micro Brow Pencil
  Jeg mangler en brynblyant, og jeg foretrækker de helt små af slagsen. Jeg kender Nyx, så jeg regner med, at den her kan levere varen!
 2. MOR Peony Blossom Sugar Crystal Body Scrub og Hand & Body Milk
  Jeg er løbet tør for body scrub og mangler en god creme med pumpe. Disse er på hhv. 600 og 500 ml, så det virker til, at man får god value for money her.
 3. MOR Snow Gardenia Fragrant Candle
  Tilbage da vi flyttede i foråret, har jeg simpelthen mistet den ene flyttekasse, der indeholdt alle mine duftlys (og bageforme) – så irriterende! Den dukkede aldrig 0p, så nu syntes jeg godt, jeg kunne købe et. Jeg elsker duften af gardenia, og så må duftlys også gerne se pæne ud. Glæder mig til at tænde dette!
 4. Yves Saint Laurent Full Matte Shadow
  Det her bliver mit første YSL makeup-produkt. Jeg faldt over den, fordi jeg elsker cremeøjenskygger, men jeg ejer ikke en, der er mat. Jeg har købt farven “Tantalizing Taupe”, som jeg synes, er en virkelig fin, neutral farve. Er virkelig spændt på, hvordan den er!
 5. Chanel Soleil Tan de Chanel – creme bronzer
  Jeg har hørt så meget godt om den her og også set den i et par YouTube-videoer, så nu skulle den være min. Jeg forestiller mig, at den bliver et rigtig godt basisprodukt i min makeup-samling, som jeg kan bruge hver dag.
 6. Chanel Ombre Première Longwear Cream Eyeshadow i “Memory”
  Som sagt – jeg elsker cremeøjenskygger. Især til et simpelt hverdagslook! Jeg har bare ikke så mange af dem, så jeg glæder mig til at modtage denne, der med sin bronzy, shimmery farve kommer til at se SÅ pæn ud på øjenlåget.
 7. Wet n Wild Contour Brush og Powder Brush
  Børsterne fra Wet n Wild koster cirka 25 kroner, så jeg følte, de var et skud hver. Jeg kan vildt godt lide det hvide/lyserøde look, som børsterne har!
 8. Guerlain L’Essential Foundation Brush
  Jeg ville gerne have en børste, jeg praktisk kan have med på farten. Den her har låg og er MEGApæn (ja, jeg shopper 100% makeupbørster med øjnene). Jeg forestiller mig at skulle bruge den til foundation (obviously) og min nye creme-bronzer fra Chanel. Er spændt på hvordan den er!

Har I prøvet nogle af ovenstående produkter? Det har jeg nemlig ikke, så det er altid rart at høre andres mening!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coconut Miracle Oil: En ekstra plejende nyhed fra OGX