The Pure Collection - nye børster fra Nilens Jord

Skønhedsprodukter på min ønskeliste

camilla nørgaard, camillanoergaard, camilla nørgaard christensen, makeup, skønhed, ønskeliste, glossier play, kerastase chronologiste, sacha juan, voluspa duftlys, chanel kabuki, chanel børste, chanel makeup, estee lauder idealist, marc jacobs highliner

Marc Jacobs Highliner “Peridot”Voluspa Moraka duftlysSacha Juan Body Lotion “Shiny Citrus”Kérastase Chronologiste Parfum en Huile – Chanel Retractable Kabuki BrushGlossier Play Glitter Gelee “Phantasm”Estée Lauder Idealist serum

Jeg har snart fødselsdag, og i den anledning tænkte jeg, at samle mine ønsker til nye skønhedsprodukter her. Måske du kan få lidt inspiration? :-)

Jeg har en ret tilfredsstillende samling af skønhedsprodukter allerede, men ovenstående kunne jeg virkelig godt tænke mig at tilføje til den. Som det nok også fremgår af billedet, så lægger jeg stor vægt på både god kvalitet og emballage, der pynter!

Marc Jacobs’ Highliner har jeg set brugt i flere videoer. Jeg har den selv i sort, men jeg kunne virkelig godt tænke mig denne smukke, lysegrønne shimmerfarve. Jeg forestiller mig, at man kan lave nogle helt fantastiske looks med den! Derudover kunne jeg virkelig godt tænke mig Glossiers Glitter Gelee. Jeg elsker glimmer på øjnene, og den her er betagende smuk. Især efter at have set den på Nelle Noell er jeg overbevist om, at den skal hjem til mig. Som det sidste makeupønske kunne jeg virkelig godt tænke mig en kabukibørste som denne fra Chanel, der er nem og hygiejnisk at have med i tasken.

Voluspas duftlys har jeg altid været virkelig glad for. De er lavet på kokosvoks, hvilket betyder, at de stort set ikke forurener luften overhovedet, og så er det sådan nogle fantastiske dufte. ‘Mokara’ er en af mine favoritter.

Til kroppen elsker jeg en god body lotion med pumpe. Jeg vil gerne prøve Shiny Citrus fra Sacha Juan. Det prisvindene mærke laver fantastiske produkter i virkelig lækker indpakning, så jeg tror, den ville falde i god jord herhjemme.

I ansigtet vil jeg så gerne have fingrene i Idealist fra Estée Lauder. Jeg er en sucker for Advanced Night Repair, så jeg tror, at Idealist vil være lige mig. Idealist egner sig godt til lidt yngre hud og har til formål at udjævne og mindske porerne – to af mine største bekymringer omkring min hud.

Til sidst skal jeg simpelthen have Chronologiste hårolien fra Kérastase tilbage hjem hos mig. Kérastases hårolier er fantastiske, og lige præcis denne dufter bare som en drøm. Kérastase selv kalder også denne for en parfume med olie, så duften kommer altså over næring til håret her. Men næring til håret, det giver den skam stadig, og så dufter det som en drøm resten af dagen.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Pure Collection - nye børster fra Nilens Jord