Følg med på min nye Instagram-profil

Coconut Miracle Oil: En ekstra plejende nyhed fra OGX

OGX Coconut Miracle Oil

OGX har godt nyt til os med tørt hår, der skriger på en kærlig hånd – og masser af fugt!

OGX Coconut Miracle Oil

OGX er et mærke, hvor du virkelig for value for money. Samtidig er de så dygtige til at forny sig og hele tiden komme med nye, spændende serier. En af deres nyheder er denne serie, som er særligt god til tørt og slidt hår. Med kokosolie som den primære ingrediens giver produkterne håret nyt liv med sin ultraplejende formular, der både blødgør og modvirker frizz. Har du krøller, vil serien også være noget for dig, da krøllet hår netop ofte er til den tørre side og især er plaget af vildfarne lokker.

Jeg går altid selv efter ultra-blødgørende produkter til mit hår, så jeg er superspændt på den her serie! OGX har ikke skuffet før, vil jeg sige. Og så dufter det altså også fantastisk!

Du kan købe produkterne hos Matas og på Nelly.com.

Jeg skal nok vende tilbage med en endelig vurdering, når jeg har fået forkælet mine lokker med de nye produkter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg med på min nye Instagram-profil