Ny - positivt overraskende - duftserie fra Yves Rocher

Min hudplejerutine – opdateret

hudplejerutine, skincare routine, estee lauder, advanced night repair, apotcare, apotcare serum, muti skincare, skønhedsblog, hudpleje, skincare, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight

Min faste hudplejerutine har fået et lille switch-up, og jeg er virkelig glad for, hvordan min hud har det, mens jeg bruger disse produkter. I min optik er det en virkelig god “universel” hudplejerutine, som passer til alle med normal, sensitiv eller tør hud. Jeg håber derfor, min gennemgang kan give lidt inspiration til, hvordan du selv skal stykke din hudplejerutine sammen ❤

Rens

Mine renseprodukter er ikke afbilledet her, men renseprodukter er heller ikke det bærende for en god og effektiv hudplejerutine. Mit bedste råd er at bruge den ansigtsrens, du bedst kan lide – om det er skum, mælk eller gel. Jeg er selv rigtig glad for Youth to the People’s renseprodukter, som jeg også skrev om i mit sidste indlæg om min hudplejerutine. Den er fantastisk til at fjerne makeup – endda øjenmakeup – og derfor elsker jeg at bruge den i badet.

En hovedregel ift. renseprodukter er, at du tager højde for din hudtype – har du tør hud, kan en renseskum fx. godt få den til at føles mere stram, så her vil en rensemælk fx. være ideel. Men igen, så længe din hud bliver ren og din makeup fjernet ordentligt, så er du videre.

Serum

Dag: Tilpasset serum fra Apotcare

Jeg er så vild med seraerne fra Apotcare og hele konceptet bag. Apotcare tilbyder 10 forskellige sera med hver deres hovedingrediens. Det anbefales at bruge op til tre forskellige, som man så kan tilpasse ret præcist til ens huds behov – det synes jeg er så fedt!

Apotcare’s 10 sera:

  • Anti-age – CoQ10
  • Brighten – Vitamin C
  • Anti-wrinkle – Vitamin A
  • Anti-redness – Vitamin B3
  • Detoxify – Licorice
  • Plump – Collagen
  • Hydrate – Hyaluronsyre
  • Firm – DMAE
  • Antioxidant – Resveratrol
  • Repair – Ceramider

Selvfølgelig virker de enkelte sera på andet end det ene specifikke formål, navnet beskriver, men om ikke andet gør det det lidt lettere for forbrugeren at overskue. Det kan måske være lidt svært for den gennemsnitlige forbruger at gennemskue, hvilke sera, man skal vælge, men Apotcare har heldigvis en god, udførlig test. Testen fortæller dig, hvilke tre serum, der passer lige netop din hudtype og de behov, testen genkender.

Selv bruger jeg A-vitamin, Collagen og C-vitamin. Sammen virker de perfekt på mine tre primære bekymringer: ujævn, tør og træt hud. Jeg har virkelig opnået gode resultater ved at bruge disse hver morgen. En dråbe af hver, og så har jeg min egen, tilpassede serum, som gør min hud mere jævn, frisk og gennemfugtet.

Hver serum fra Apotcare koster €29, hvilket jeg synes er en rigtig fin pris for så gode, effektive produkter. De indeholder hverken parfume, æteriske olier eller andet gøgl. Bare koncentreret, god hudpleje.

Pudderdåserne har også skrevet et rigtig fint, længere indlæg om franske Apotcare lige her.

Aften: Estée Lauder Advanced Night Repair

Om aftenen bruger jeg stadig Advanced Night Repair. Det er simpelthen bare et helt igennem fantastisk produkt, og min hud elsker det. Det er en serum, der i mine øjne gør alt, hvad jeg vil have: udjævner, fugter og forbedrer hudtonen. Du kan læse mere om den i det indlæg, jeg har linket til.

Et lille tip er at købe produktet fra UK, da det ofte er billigere end i Danmark. På Lookfantastic får du fx 30 ml for lige godt 500 kr. – det er altså lige 100 kroner billigere end herhjemme.

hudplejerutine, skincare routine, estee lauder, advanced night repair, apotcare, apotcare serum, muti skincare, skønhedsblog, hudpleje, skincare, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight

Creme og øjencreme

Dag- og natcreme fra Muti Skincare

Både morgen og aften bruger jeg cremerne fra Muti Skincare, som jeg også brugte tilbage i 2016. Jeg er stadig mindst lige så begejstret for deres hudpleje i dag. De to cremer giver min hud præcis den næring, jeg har brug for. Mutis produkter indeholder hverken parabener, parfume, mineralske olier eller paraffin og er rigtig gode til sensitiv hud, hvor man samtidig ønsker effektive produkter.

Dagcremen fås både med og uden solfaktor. Den jeg har nu er med SPF 20, og den er lige lidt længere om at trænge ind i huden og er lidt hvid i det, når man først smører den ud. Når den er trængt ind, føles min hud dog helt perfekt fugtmættet. Hovedingrediensen er min favorit – hyaluronsyre. Derudover indeholder cremen ectonin og vitamin B3, som udglatter og bevarer hudens fugtbarriere.

Natcremen er ret tyk i det – især den udgave jeg bruger lige nu, Anti-age Night Cream Plus. Personligt kan jeg godt lide en tyk og nærende creme, når det alligevel er inden sengetid, hvor det er ligegyldigt, om huden fedter lidt, men det er jo smag og behag. Plus-udgaven er særligt god til tør hud og benytter stadig hyaluronsyre som hovedingrediens. Fornemmelsen af stram hud forsvinder med det samme, når man bruger cremen, som virkelig fugter huden igennem. Foruden Hyaluronsyre indeholder natcremen retinol, macademiaolie og C-vitamin. Resultatet er glat, gennemfugtet hud. Jeg elsker min huds tilstand morgenen efter. Det er som om den lige er ekstra vågen.

Som I nok kan fornemme, har tyske Muti gjort vidundere for min hud, og jeg kan stadig – her tre år efter jeg sidst brugte deres produkter – varmt anbefale dem. Ligesom med Apotcare er Muti hudpleje i virkelig god kvalitet uden unødige ingredienser, som egner sig til en bred målgruppe. Jeg synes også her, at man får meget for pengene. Cremerne koster mellem 350 og 460 kroner og forhandles i Danmark hos Storm, som seriøst har det fedeste udvalg af niche-skønhedsprodukter. Du kan naturligvis også købe produkterne fra Mutis egen webshop.

Øjencreme

Faktisk er det ikke heeelt så nødvendigt med øjencreme, når jeg bruger cremer som dem fra Muti. De er tilpas milde og fugtgivende til at bruge under øjnene for mig også. Dog benytter jeg for det meste stadig Estée Lauder Advanced Night Repair Eye de fleste aftener. Bruger jeg noget om morgenen, er det Origins Ginzing øjencremen. Jeg kan rigtig godt lide den, men jeg synes, indpakningen er irriterende. Låget er besværligt at få af, især når man har fugtige fingre, som man jo har, når man lige har taget ansigtscreme på. Det er faktisk nok til at jeg ikke ville købe den igen 😅 En anden øjencreme, jeg er blevet rigtig varm på, er Bubble Wrap fra Glossier, hvor både indhold og emballage får topkarakter! Mere om den en anden gang …


Hvordan ser din hudplejerutine ud lige nu, og har du prøvet nogle af ovenstående produkter?

Samtlige produkter er modtaget
i gave (reklame). Indlægget er 100%
et udtryk af mine egne holdninger,
da intet er sponsoreret omtale.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny - positivt overraskende - duftserie fra Yves Rocher