Mascara, du kan fjerne med vand

Min hudplejerutine – aften

hudplejerutine, aften, skincare routine, hudpleje, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camillanoergaard, camillanoergard.dk, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, estee lauder, advanced night repair, revitalizing supreme, natcreme, m2 beaute, m2 lashes, youth to the people, kale spinach green tea, face wash

For et par uger siden delte jeg min morgenrutine for hudpleje. Som nævnt der bruger jeg forskellige produkter morgen og aften, så nu kommer aftenrutinen :-)

Hvor jeg om morgenen godt kan lide produkter, der frisker min hud op og fugter uden at fedte, går jeg all in på fugt om aftenen. Der er nærmest ingen creme, der er for fed til mig!

Min aftenrutine

Når jeg plejer min hud om aftenen, går jeg efter produkter med dybdegående næring, som kan forkæle min hud over natten. Jeg er 25, så jeg er ikke så obs på rynker, men allermest opsat på at få fugtmættet huden. Selv om jeg godt kan finde på at bruge produkter med anti-aging effekt, så er det ikke en funktion, jeg går efter lige nu – så har jeg valgt dem pga. de øvrige plejende egenskaber, produkterne har.

hudplejerutine, aften, skincare routine, hudpleje, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camillanoergaard, camillanoergard.dk, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, estee lauder, advanced night repair, revitalizing supreme, natcreme, m2 beaute, m2 lashes, youth to the people, kale spinach green tea, face wash

1: Rens

Youth to the People Age Prevention Cleanser
vejl. udsalgspris 250 kr. Forhandles bl.a. hos Sephora

Det virker til, at denne har skiftet navn til ‘Superfood Cleanser’. Jeg ved, at YTTP tidligere havde to versioner af deres rens, og jeg tænker, de måske har slået dem sammen? Anyways, jeg har prøvet begge to, så jeg ved, at min anmeldelse holder ;o)

Dette er uden tvivl en af de bedste cleansers, jeg har ejet. Jeg bruger den i badet, og jeg elsker den, fordi den også fjerner makeup supereffektivt. Jeg har ret sarte øjne, men Youth to the People’s rensegel er mild nok til, at den slet ikke irriterer mig, selv når jeg gnider den direkte på min øjenmakeup. Det er et kæmpe plus i min bog!

Jeg er for nyligt begyndt at bruge The Makeup Eraser også til at vaske efter. Den er så blød og lækker brugt med varmt vand, og så ved jeg, at de sidste makeuprester kommer med.

hudplejerutine, aften, skincare routine, hudpleje, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camillanoergaard, camillanoergard.dk, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, estee lauder, advanced night repair, revitalizing supreme, natcreme, m2 beaute, m2 lashes, youth to the people, kale spinach green tea, face wash

2: Serum

Estée Lauder Advanced Night Repair
vejl. udsalgspris 850 kr. Forhandles bl.a. hos Matas

Du bemærker måske, at jeg ikke bruger skintonic. Det er ikke noget, jeg føler et behov for. I perioder, hvor min hud brokker sig lidt og er mere uren end sædvanligt, kan jeg godt finde på at bruge en skintonic indeholdende salicylsyre, men som udgangspunkt går jeg direkte til serum eller olie.

Jeg er SÅ glad for Advanced Night Repair. Det her er min anden flaske, og den er jeg også ved at have tømt (wheep!). Estée Lauder laver generelt fantastisk hudpleje, men der er noget magisk over de her dråber. Det føles mest af alt som om, at min hud får alt det, den har brug for.

hudplejerutine, aften, skincare routine, hudpleje, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camillanoergaard, camillanoergard.dk, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, estee lauder, advanced night repair, revitalizing supreme, natcreme, m2 beaute, m2 lashes, youth to the people, kale spinach green tea, face wash

Advanced Night Repair er baseret på en teknologi, der aktivt renser cellerne for affaldsstoffer i løbet af natten. Det betyder, at de arbejder effektivt, og huden styrkes og genopbygges. En teknologi, der også vil reducere ældningstegn i huden. Serummet forebygger ligeledes skader fra negative miljøpåvirkninger som forurening og UV-stråling. Derudover indeholder Advanced Night Repair hyaluronsyre (en af mine yndlingsingredienser!), som her skaber det miljø, huden skal bruge for at optimere sin naturlige reparationsproces samtidig med, at den fugter og plejer i dybden.

Når jeg bruger Advanced Night Repair føles min hud både blødere og glattere. Det er en serum, der kan anvendes af alle hudtyper – og som jeg til enhver tid vil anbefale!

hudplejerutine, aften, skincare routine, hudpleje, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camillanoergaard, camillanoergard.dk, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, estee lauder, advanced night repair, revitalizing supreme, natcreme, m2 beaute, m2 lashes, youth to the people, kale spinach green tea, face wash

3: Fugt

Estée Lauder Revitalizing Supreme+
vejl. udsalgspris 830 kr. Forhandles bl.a. hos Matas

Hånden på hjertet, så havde jeg nok aldrig købt en fugtighedscreme til 830 kroner (denne er modtaget som anmeldereksemplar) – det har jeg ikke lyst til at lyve om. Hvis man til gengæld er typen, der gerne vil smide 500+ efter en god ansigtscreme, så er Revitalizing Supreme+ et virkelig godt bud på sådan en, hvis man vil have noget for pengene.

Jeg har sjældent oplevet en creme, der føltes så lækker på min hud. Hver aften, når jeg smører denne på, føler jeg, at jeg gør noget rigtig godt for min hud – at jeg forkæler mig selv. Den er alt, hvad jeg leder efter i en creme til aftenbrug (bemærk den ikke betegnes som en natcreme). Den er tyk og supernærende, og jeg vågner altid op om morgenen med lækker, blød og fugtmættet hud.

Revitalizing Supreme+ benytter Estée Lauders såkaldte RevitaKey™ Technology, som indeholder moringa ekstrakt, som siges at fremme hudens naturlige evne til at forstærke kollagen og elastin. Det er en creme, der er god til ældre hud, da den synligt reducerer linjer og rynker og gør huden fastere. Jeg kan naturligvis ikke skrive under på, hvor godt den virker som rynkecreme – for sådan nogle har jeg ikke endnu – men det er mærkbart, at den plejer i dybden og gør min hud fast og lækker. Jeg elsker den, og den er klart på min top 3 over cremer, jeg har prøvet til ansigtet (den liste er altså lang). På verdensplan har cremen faktisk 15 patenter/afventende patenter – ret cool!

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex
vejl. udsalgspris 500 kr. Forhandles også hos Matas

Same goes for this one: Jeg ville ikke betale 500 kroner for en øjencreme, men jeg kan godt nok også mærke, hvorfor sådan nogle produkter nogle gange må være lidt dyrere. Ingredienserne og teknologierne, der benyttes, er ikke til at tage fejl af, når man mærker deres effekt på huden!

ANR Supercharged Complex hjælper med at reparere synlige spor af mangel på søvn, UV-stråler, forurening – og blåt lys. Kliniske tests viser, at huden får et mere klart, fugtet og synligt forynget look.

Denne supernærende øjencreme reparerer alderstegn, linjer og tørhed, og så lysner de rander under øjnene ved kontinuerligt brug. Den er ekstremt fugtgivende med ingredienser som hyaluronsyre, samtidig med den modvirker skader fra – og beskytter mod – forurening.

Øjencreme har en lækker, gelagtig konsistens, så den absorberes hurtigt og giver instant følelsen af et fugtboost – noget, jeg personligt sætter pris på, når jeg udfører mit aftenritual. Det skal bare føles lækkert!

hudplejerutine, aften, skincare routine, hudpleje, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camillanoergaard, camillanoergard.dk, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, estee lauder, advanced night repair, revitalizing supreme, natcreme, m2 beaute, m2 lashes, youth to the people, kale spinach green tea, face wash

4: Vippeserum

M2 Beauté Eyelash Activating Serum
vejl. udsalgspris 990 kr. Forhandles hos M2 Beauté

Jeg bruger vippeserum næsten hver aften (i hvert fald lige pt.). For mig er lange, fyldige øjenvipper virkelig noget, der kan få mig til at føle mig smuk. Nogle perioder får jeg eyelash extensions, andre får jeg det bedste ud af det, jeg har, og der ynder jeg at bruge serum til at opnå de bedste vipper.

Jeg har prøvet tre forskellige vippeserum. Heraf var jeg mest vild med RevitaLash og M2. Skal jeg endelig lægge mig fast på en vinder, så bliver det nok M2, fordi den virkelig leverer resultater. Hvis man husker at bruge den hver aften, kan M2 gøre utroligt meget, og personligt oplever jeg både længere, flere og fyldigere vipper. Nok er prisen pebret, men lige her rækker produktet altså også langt. Jeg har selv anbefalet den til en veninde, der sagde, at når den holder så længe, så synes hun ikke, det er så dyrt. Jeg er enig!

Det er vigtigt, at man sørger for, at området ved vipperne er tørt, når man bruger sin vippeserum, for at den kan trænge ordentligt ind. Jeg tørrer ofte lige vippekanten med et håndklæde, så jeg er sikker på, der ikke ligger creme på området.


Det er altså sådan, min hudplejerutine ser ud lige nu! Der er masser af luksus, men lige når det kommer til hudpleje, så går pris og kvalitet altså også ofte hånd i hånd. I må dog sige til, hvis I kunne tænke jer at se nogle mere budgetvenlige bud på en god hudplejerutine :-)

Hvordan ser din hudplejerutine ud lige nu?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mascara, du kan fjerne med vand