Den bedste makeup til et dewy look

August faves

august faves, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, august favoritter, favoritter, skønhedsfavoritter, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Jeg elsker at lave den her slags indlæg. Det der med at udvælge nogle produkter, jeg har været særligt glad for den forgangne måned. Det lærer mig både at sætte ekstra meget pris på det, jeg ejer, men så føler jeg også, at det er et af de mest troværdige slags indlæg, jeg kan skrive. For hvad kan man stole mere på end et produkt, man kalder “favorit”? Her er mine favoritter i august :-)

Skønhedsfavoritter i august

Avéne Thermale Spring Water

This. Damn. Heat. Jeg var ikke forberedt på tropisk sommer og må ærligt indrømme, at jeg heller ikke var helt fan, da termometret oversteg de 30 grader. I sådan et vejr er der ikke noget at sige til, at jeg har været glad for Avénes kildevandsspray. Den er så fantastisk til både at køle huden og friske op!

Køb den her.

Rodial Banana Lowlighter

Jeg har tidligere skrevet om dette produkt her. Jeg vil ikke tilføje så meget – jeg har bare haft den virkelig kær den seneste tid! Den er helt perfekt til at lysne op under øjnene, og holdbarheden er rigtig god.

Find den her.

Jo Malone English Oak & Hazelnut Cologne

Jeg er blevet ret vild med lidt mere maskuline dufte på det seneste. English Oak & Hazelnut fra Jo Malone falder bestemt under den kategori. I min optik dufter den lige så godt på en kvinde som på en mand. Jeg er virkelig glad for den – den skal opleves!

Find bl.a. Jo Malone hos Magasin.

Vita Liberata Beauty Blur

Jeg har så vidt muligt prøvet at undgå foundation denne sommer. Lige nu har min hud det ikke så godt, så her bruger jeg det altså, men de dage, hvor den er fin og glat, giver Beauty Blur den et helt perfekt boost. Beauty Blur kan man bruge for sig selv for at opfriske hudtonen og give glød – lidt ligesom en rigtig god BB cream. Den kan også sagtens bruges som primer som en rigtig god base for foundation, hvis man har behov for lidt ekstra dækning. Kort og godt, så plejer, dækker og opfrisker den, og det gør den godt. Jeg har været virkelig glad for den i den tid, jeg har brugt den.

Nudestix Nudies All Over Face Color “Brown Sugar, Baby”

Dette er min ultimative sommerfavorit. Jeg har brugt den næsten hver dag på mine kindben, og den giver den smukkeste, bronzy glød, mens den stadig ser ret naturlig ud på huden. Jeg kan slet ikke få hænderne ned over det her produkt, og jeg kommer helt sikkert til at købe den igen, når jeg er løbet tør.

InvisiBobble

Yup – noget så simpelt som en elastik. Jeg elsker, hvordan jeg kan stole på, at Invisibobble holder mit hår på plads. Elastikken glider ikke ud af håret, skader ikke håret og efterlader heller ikke de der irriterende “buk”. Mit hår har jeg siddende løst det meste af tiden, men når jeg træner – som jeg gør 4-5 gange om ugen – er det aldrig uden Invisibobble!

august faves, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, august favoritter, favoritter, skønhedsfavoritter, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

august faves, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, august favoritter, favoritter, skønhedsfavoritter, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Hvad har været dine favoritprodukter i august? <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste makeup til et dewy look