Min yndlingsfoundation

Den bedste makeup til et dewy look

dewy makeup, dewy skin, dewy, glow, glød, glowy skin, makeup, blogger, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Your skin but better

Jeg går stort set altid efter masser af glød, når det kommer til at lægge makeup. Denne version er meget let og noget, man ofte vil se mig med til hverdag. Sådan lidt “your skin but better”. Her har jeg, til dels fordi det var så pokkers varmt, stort set ikke noget foundation på, men det jeg rigtig godt kan lide ved dette look er netop, at det er så let at bygge op, så det passer ens behov. Nedenfor ser I mine favoritprodukter til at skabe en makeup som denne.

Produkter, jeg har brugt

 • Vita Liberata Beauty Blur
  En perfekt base under foundation eller alene de dage, hvor man bare lige skal have et lille “løft”. Lidt ligesom en BB eller CC cream – bare stadiet over ;)
 • Bobbi Brown All Over Glow
  Denne flydende highlighter er som ingen anden. Den har ikke glimmerpartikler i sig, hvilket gør den supernaturlig i sit udseende. Samtidig er den superfugtgivende, hvilket nærmest skaber et helt naturligt highlighter, som hvis man fx lagde Eight Hour Cream på. Den har en flot varm, gylden farve, og så holder den rigtig godt. “Like a ring light in a bottle”, har nogen sagt om den – and I second that opinion! Jeg kan kun anbefale, at man prøver den selv.
 • Nudestix Nudies Tinted Blur Stick
  Jeg elsker den minimalisme, som Nudestix står for. Det er virkelig et brand, jeg holder af! Jeg tror, det var til manges glæde, da de udvidede sortimentet med Tinted Blur Stick. En stiftfoundation, der lægger sig naturligt på huden og er nem at bruge. Jeg har kun prøvet den denne ene gang, men glæder mig til at bruge den mere. Jeg vil især bruge den, når jeg er glad for min huds egen tilstand og ønsker mig en let dækning.
 • Rodial Banana Lowlighter
  Jeg græder lidt indeni ved tanken om, at der ikke kan gå længe, før denne concealer er brugt op. Den er helt fantastisk til at dække og lysne under øjnene, og hvis man er en contour-and-highlight kinda girl, vil man også elske den.
 • Nudestix Nudies All Over Face Color “Brown Sugar, Baby”
  Jeg bruger denne her hele tiden pt. Jeg bruger den som highlighter, hvor den med sin bronzy shimmer giver masser af varme. Helt perfekt her til sommer.
 • La Mer Lip and Cheek Glow “Pink Sands”
  Jeg bruger denne på kinderne for at give et subtle “pop of color”. Den er også rigtig god til læberne!
 • Bobbi Brown Highlighting Powder “Opal Glow”
  Hvis du er nået hertil i teksten tænker du måske “Har hun seriøst brugt tre highlightere?” – og ja, det har jeg. Jeg bruger ofte både flydende og fast highlighter. Udover at det giver ekstra meget glow, holder det også bedre. Jeg elsker denne her, der har et hint af lyserød. Jeg påfører den med min nye Fan Brush fra M.Cosmetics – den er nice!
 • Anastasia Beverly Hills Highlighting Duo Pencil
  Omend det kan virke en smule overflødigt, løfter det altså rigtig flot, når man highlighter under brynet. Jeg bruger den matte ende under hele brynet og påfører shimmer-enden lige under den yderste kant.
 • Maybelline Tattoo Brow
  Jeg har flere forskellige produkter, jeg ynder at bruge på mine bryn. Denne er god, når det skal gå lidt stærk – præcis og nem at bruge!

Hvordan har I det med et look som dette, hvor huden er i fokus?

2 kommentarer

 • Tina

  Tak for god inspiration til hvad jeg lige bør lære og bør følge op på:-)
  En skøn dag din vej:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlingsfoundation