Holy_wood

Det ultimative under-eye kit

Rodial, instaglam compact deluxe banana powder, banana powder, banana lowlighter, banana concealer, concealer, highlighter, sculpturing, contouring, blog, blogger, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Min hverdagsmakeup er som regel ret let. Noget, jeg især har fokus på, er en frisk og velplejet hud. For at få det friske look er dækning af mørke rander for mig helt essentielt. Jeg har i en lang periode været meget plaget af mørke rander, så jeg føler virkelig, jeg ved, hvad der virker her.

Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige concealere, og Emité, Urban Decay og Maybelline er klare favoritter indtil videre, når det kommer til at dække og opfriske området under øjnene. Nu er der kommet endnu en favorit til samlingen – eller faktisk to – og de kommer fra Rodial.

Rodial Banana Lowlighter

Meget lig den populære Touche Éclat er denne eksklusive sag helt genial til at opfriske og give glød. Den er ideel for dem, der gerne vil highlighte på den helt naturlige måde uden glimmereffekt, og dem, som dyrker contouring trenden, men for mig er den en favorit for sin evne til at lysne og udjævne området under øjnene.

Du har måske hørt før, at en for lys concealer under øjnene kan ende med at gøre mere skade end gavn – og det kan jeg godt skrive under på! Det er dog ikke tilfældet med Banana Lowlighter, der med sine varme gule undertoner og ingredienser som hyaluronsyre og koffein er helt ideel til at farvekorrigere og opfriske. Dækningen er forholdsvist let, så hvis man har behov for lidt mere dækning, kan den også med fordel bruges oven på en fuldt dækkende concealer, hvor den lige tager det til næste niveau og lysner rigtig flot op. Jeg har prøvet begge dele med stor succes!

Banana Lowlighter er tilgængelig fra April i Illum og på Boozt, og så forhandles den naturligvis også på Rodials egen webshop. Prisen er 395 kroner, så lidt pebret – men et klart musthave for luksusdyret!

Rodial Instaglam Compact Deluxe Banana Powder

Jeg elsker navnet på den her pudder, seriøst! ”Instaglam” 👏🏼. Det pæne ydre gør heller ikke noget, og forventningerne til produktet er umiddelbart store, før man overhovedet har haft penslen i det. Heldigvis blev de overgået, da jeg første gang påførte pudderen!

Instaglam Compact Deluxe Banana Powder er blevet et must for mig til at sætte min makeup. Derfor bruger jeg den altid oven på Lowlighteren, og resultatet er en fejlfri, holdbar og dækning, der virkelig lysner flot op. Ligesom Banana Lowlighter er denne pudder gul i tonen, hvilket matcher de fleste (lyse) hudtoner og også komplimenterer det fulde contour-look rigtig godt. Formlen er farvekorrigerende, og så lægger den sig så fint og let på huden, at det næsten er helt umuligt at ende med et ”caky” look. Denne pudder fungerer ligeledes som en god, naturlig highligter og påføres under øjnene, i T-zonen og på næseryggen, hvor den på en og samme tid er matterende og fremhæver ansigtets konturer. Jeg påfører den selv med en lille pensel, så jeg sikrer mig en præcis påføring især under øjnene. Her bruger jeg Anastasias A23 børste.

Instaglam Compact Deluxe Banana Powder ligger selvfølgelig også til den dyre side, men man bliver bestemt ikke skuffet! Den bliver din for 595 kr. og findes hos Illum og på webshoppen :-)

Rodial, instaglam compact deluxe banana powder, banana powder, banana lowlighter, banana concealer, concealer, highlighter, sculpturing, contouring, blog, blogger, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Det er altså mit Dream Team lige nu! Hvad er uundværligt i din makeuppung for tiden?

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holy_wood