Design din egen palette med Make Up For Ever Artist Face Color Palette

20’s look and red lips

guerlain kiss kiss, guerlain, kiss kiss, spicy burgundy, lipstick, red lipstick, matte lipstick, matte, matte lips, mat læbestift, rød læbestift, blog, blogger, skønhedsblog, beautyblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk, bloggers delightForleden aften hoppede jeg en tur til Rungsted for at fejre Christina og Terese, som denne måned kan fejre Impression PR‘s 3 års fødselsdag. Så sejt! I den anledning var der inviteret til fødselsdagsfest med Gatsby-tema. Omend jeg var lidt i krise omkring mit outfit, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var den perfekte anledning til endelig at få brugt min smukke, røde læbestift fra Guerlain.

guerlain kiss kiss, guerlain, kiss kiss, spicy burgundy, lipstick, red lipstick, matte lipstick, matte, matte lips, mat læbestift, rød læbestift, blog, blogger, skønhedsblog, beautyblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk, bloggers delightGuerlain Kiss Kiss

Det er virkelig sjældent, at jeg ifører mig en rød læbe, men denne gang spillede det bare! Jeg kan ikke sige nok gange, hvor imponeret jeg er over Guerlain’s matte KissKiss læbestift, som er lige på trapperne i Sephora. Jeg ved ikke med jer, men jeg skal i hvert fald selv en tur forbi og kigge på resten af farverne! Her ser i farven “Spicy Burgundy”.

Resten af looket

Ansigtsmakeuppen fik også en overhaling med god foundation fra The Body Shop, yndlingsbronzeren fra Too Faced og masser af highlighter. På øjnene har jeg “Vex” og “Shale” fra MAC, selvfølgelig toppet af med min (yndlings!)mascara fra Løwén.

guerlain kiss kiss, guerlain, kiss kiss, spicy burgundy, lipstick, red lipstick, matte lipstick, matte, matte lips, mat læbestift, rød læbestift, blog, blogger, skønhedsblog, beautyblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk, bloggers delightJeg synes næsten, det er helt mærkeligt at se mig selv med rød læbestift, men jeg er nu rimelig positiv! Hvad synes I? <3

   

2 kommentarer

  • Det er en fantastisk lækker farve! og den klæder dig rigtig fint :) Det er ellers også sjældent jeg påfører den helt røde, men jeg siger go for it! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design din egen palette med Make Up For Ever Artist Face Color Palette