Den ultimative forkælelse til din hud og tips til, hvordan du skal bruge din ansigtsolie ♥

Den bedste (og eneste) matte røde læbestift, der har rørt mine læber: Guerlain Kiss Kiss

guerlain, kiss kiss, review, blog, beautyblog, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, skønhedsblog, læbestift, mat læbestift, matte læber, rød læberstift, matte lips, kiss kiss, guerlain kiss kiss, lipstick, red passion

Hverken farven rød eller en mat finish er noget, der tiltaler mig særligt meget. Jeg har tit oplevelsen af, at mine læber nærmest krakelerer, når de kommer i kontakt med en mat læbestift, og samtidig har jeg svært ved at få en rød farve til at klæde mig. Men der skal jo altid være en undtagelse til at bekræfte reglen, ikke?

Min er KISS KISS fra Guerlain. Først var det naturligvis den smukke, smukke emballage, der sprang i øjnene på mig, da jeg fik fingrene i den noget eksklusive læbestift. Så prøvede jeg den, naturligvis på et par velfugtede læber, og det var til langt større begejstring, end jeg kunne have forventet!

guerlain, kiss kiss, review, blog, beautyblog, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, skønhedsblog, læbestift, mat læbestift, matte læber, rød læberstift, matte lips, kiss kiss, guerlain kiss kiss, lipstick

Både farven (Spicy Burgundy) og finishen lægger sig helt perfekt på mine læber. Læbestiften er nem at påføre og holder i evigheder, endda uden at snige sig ind i rillerne i mine læber. Det er vist næsten ikke nødvendigt at konstatere, hvor imponeret jeg er over det her lille fine vidunder, men dét er jeg i hvert fald! Det er måske den eneste røde matte læbestift, der nogensinde har fået lov til at røre mine læber, så jeg er virkelig begejstret. Den skal på ved nærmeste passende lejlighed, og så får I altså et selfie med på vejen, haha! :D

Igen er jeg godt klar over, at vi bevæger os over i luksus-området, men hvis der er noget, der er investeringen værd, må det altså næsten være Guerlains bud på en mat læbestift! I kan selv få fingrene i den til efteråret, hvor den vil kunne findes hos Sephora til 245 kroner <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ultimative forkælelse til din hud og tips til, hvordan du skal bruge din ansigtsolie ♥