VIND: skræddersyet hudplejeprogram fra A-Derma

Design din egen palette med Make Up For Ever Artist Face Color Palette

Make Up For Ever Artist Face Color palette, makeup forever, make up for ever, artist face color palette, face palette, bronzer, blush, highlighter, jessie j, limited edition, makeup, blog, blogger, skønhedsblog, beautyblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dkJeg har skriblet lidt om denne sag før, men jeg syntes simpelthen, at paletten fortjente et indlæg for sig selv – især fordi det netop er i denne måned, at Make Up For Evers Artist Face Color Palette bliver tilgængelig i butikkerne. Og det er altså et ret lækkert koncept!

Make Up For Ever Artist Face Color palette, makeup forever, make up for ever, artist face color palette, face palette, bronzer, blush, highlighter, jessie j, limited edition, makeup, blog, blogger, skønhedsblog, beautyblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dkMix dine favoritter på kryds og tværs

Det, der virkelig er fedt ved Artist Face Color Palette er, at man kan mixe Make Up For Evers farver på kryds og tværs – og man kan få en palette til 1, 2 eller 3 styks. Herved kan du skabe præcis den palette, du har behov for i din samling. Min er en udgave designet af Jessie J, som indeholder blush, bronzer og highlighter, hvilket jeg er godt tilfreds med.

Min vurdering

Jeg er simpelthen så imponeret over pigmenten og kvaliteten! Alle farverne lægger sig utroligt smukt på mit ansigt, og så holder de virkelig godt. Make Up For Ever er uden tvivl et brand, som jeg gradvist har fået en større og større kærlighed for, og min nye palette bekræfter mig kun i det.


Jeg har ikke en eneste dårlig ting at sige om hverken kvaliteten eller konceptet, når det kommer til Make Up For Evers nye tiltag – der er simpelthen ikke et øje tørt! De nye customizable paletter kan som sagt fås fra denne måned og forhandles eksklusivt hos Sephora fra 175 kroner.

Hvad siger I, tøser? Skal I en tur forbi Sephora snart? ;-)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: skræddersyet hudplejeprogram fra A-Derma