What's in my makeup bag

Winter saviors // Dry skin essentials

Jævndøgnet er passeret, og de mørke dage er tiltagende. Dertil hører koldere temperaturer, og for langt de fleste betyder det, at både krop og ansigt har brug for ekstra pleje. Jeg er helt bestemt en af dem, og her får I nogle af mine bedste anbefalinger til at komme helskindet igennem vinterhalvåret!

dry skin, winter essentials, urtegaarden, jojobaolie, carmex, bio oil, biooil, appeal 4, algenist, tinted moisturizer, review, tør hud, blog, blogger, beauty blog, skønhedsblog, skønhed, beauty, beauty blogger, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, dk, bloggers delight

Bio-Oil
Tør hud er ikke kun en plage i ansigtet, men også på kroppen, som kan føles stram og dehydreret – sådan har jeg det i hvert fald! Derfor elsker jeg at smøre mig ind i en god kropsolie, gerne lige efter badet mens kroppen stadig er fugtig (det er her, den absorberer fugten bedst). Bio-Oil har tjent mig godt, også igennem sommermånederne, hvor jeg har været forbrændt eller min hud skallede. Udover at være en helt fantastisk fugtbooster, kender mange den jo nok også for sine anti-cellulite egenskaber. Derfor bruger jeg den selv på især inderlår og baller, hvor den hjælper til at stramme huden op.

Appelsinhud og strækmærker eller ej – en fantastisk olie, som alle burde forkæle sig selv med!

Jojobaolie / Urtegaarden
Jeg blev selv anbefalet at bruge jojobaolie i ansigtet ved en ansigtsbehandling, jeg engang fik. Jojobaolie er et fantastisk produkt til dig med tør hud, fordi den går ind i huden og genopretter fugtbalancen. Jeg har haft gavn af det lige siden jeg blev anbefalet det for et par år siden!

Selvfølgelig vil olie i ansigtet altid være en mere eller mindre fedtet affære, så jeg vil anbefale et lag under din foretrukne ansigtscreme, når behovet er der. Mærket er underordnet – det vigtige er, at det er 100 % koldpresset jojobaolie.

Neglebåndsolie / Appeal 4
Jeg ville aldrig komme igennem de kolde måneder uden en god håndcreme, men det er altså også vigtigt at give neglene lidt ekstra opmærksomhed. Nøgne negle vil altid være pænest, hvis både hænder, negle og neglebånd er velplejede. Bruger man neglelak, vil også den lægge sig langt pænere, hvis neglen er glat, og neglebåndene er pænt skubbet ned – og ikke tørre og flossede. Derfor er en neglebåndsolie helt essentiel – altid, men især i vinterhalvåret!

Repairing Tint & Blur Moisturizer SPF 30 / Algenist
Indrømmet – jeg forlader sjældent lejligheden uden foundation. Når man samtidig er udfordret af tør hud, som jeg er, kan det være rigtig svært at få sin foundation til at ligge pænt. Tørre områder bliver hurtigt meget tydeligere, hvis der kommer foundation henover, og det bliver noget værre juks at se på. Foruden at preppe min hud rigtig godt inden påføring af ansigtsmakeup (vi snakker ofte 3 gange fugtighedscreme, før den er klar, haha!), er det selvfølgelig vigtigt, at min foundation egner sig til en hudtype, der er tør.

Jeg har efterhånden prøvet mange gode varianter, men Algenist’s version her har slået benene væk under mig. Den føles virkelig bare som en rig fugtighedscreme, men samtidig giver den en rigtig god medium dækning. Den tørrer på ingen måde min hud ud, tværtimod føles den helt fugtmættet. Ender jeg med områder, som er lidt for blanke at se på (min pande), strør jeg bare et let lag pudder henover. Jeg er kæmpe fan og vil anbefale den til alle med tendens til tør hud! Find den også her.

Carmex
Hvad er der overhovedet at sige om Carmex, som ikke allerede er blevet sagt? Den er virkelig bare bedst, især til prisen! Jeg er en fugt-junkie, når det kommer til mine læber, og jeg har virkelig prøvet meget forskelligt. For mig slår Carmex’ lip balm uden tvivl andre hypede varianter som Nuxe’s Rêve de Miel.

Jeg håber, I kunne bruge mine små anbefalinger til noget! Lad mig endelig vide, hvilke produkter, der redder jer, når de koldere temperaturer banker på døren! <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's in my makeup bag