Quick night out makeup: MAC Paint Pot "Dangerous Cuvée"

What’s in my makeup bag

appeal 4, appeal 4 toilettaske, hverdagsmakeup, makeup, everyday makeup, whats in my makeup bag, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty blogger, caroline overgaard, skønhedsblogger, skønhedsblog, makeupblogger, makeup blog

I kender måske Appeal 4 allerede! De laver nogle helt fantastiske neglelakker, som jeg bl.a. har skrevet lidt om HER. Nu er de begyndt at lave fine toilettasker og kosmetikpunge. De er superfine og enkle og nemme at have med overalt. Samtidig fungerer de rigtig godt til sådan en beautyjunkie som mig, som altid har en masse skønhedsprodukter i makeuppungen, hvilket tit resulterer i, at de aldrig kan lukkes. Det problem løser denne her altså! De kan findes HER :)

Til dem af jer, der, ligesom mig, er nysgerrige med stort N, tænkte jeg, at det kunne være sjovt for jer at se, hvilke makeupprodukter jeg bruger hver dag. De fleste produkter er nogle, som jeg har brugt i rigtig lang tid, og som jeg virkelig ved virker for mig!

Til de dage, hvor min hud har brug for lidt ekstra dækning, bruger jeg NARS Velvet Matte Skin Tint Broad Spectrum SPF 30, som giver en meget naturlig finish med en let dækning. Jeg er især vild med denne her, da den efterlader huden mat uden at se kaget ud. Under øjnene bruger jeg MACs Mineralize Concealer. Den har den helt perfekte konsistens, blender utroligt nemt ind i huden og kan også sagtens bruges på urenheder i ansigtet. Med en fedtet t-zone er en god pudder altså nødvendigt i min makeuppung, og her er MACs Mineralize Skinfinish min absolute favorit!

Brynene bliver tæmmet med Benefit Browvo! Conditioning PrimerDelilah Brow Line Retractable Eyebrow Pencil og sat med Benefit Gimme Brow. Hvis du elsker  bryn ligesom mig, så tag et kig på min brynrutine lige HER. Hvis jeg er i øjenskyggehumør rækker jeg ud efter min lille trofaste palette med mine fire yndlingsskygger fra MAC: “Patina”, “All that glitters”, “Wedge” og “Charcoal Brown”. Hvis jeg har brug for lidt mere definition går jeg ind med en gammel favorit liner i en fin brun farve fra Nilens Jord – jeg tror desværre ikke, at den kan fås længere! Mine to favorit mascara lige pt er Benefit They’re Real og L’oréal Volume Million Lashes.

Jeg varmer min hud op med L’oréals Glam Bronze Cushion Soleil Bronzersom helt sikkert er min yndlings bronzer lige nu! Den ser super naturlig ud og har den helt rigtige tone, kæmpe fan! Jeg er ikke den største blush pige, men når jeg endelig bruger det, er mine absolutte favoriter Nars Blush i “Impassioned” og MACs Mineralize Blush i “Amber Glow”, som desværre er Limited Editon, super ærgerligt, for den giver kinderne den fineste glød. Jeg skiller mig aldrig af med det her produkt! Hvis jeg føler for lidt ekstra glød kan jeg godt lide, at bruge lidt highlighter på mine kindben, og lige i øjeblikket er det Diors Glow Maximizer, som egentlig er en glødgivende primer, men det har jeg altså alt for fedtet hud til! For mig fungerer den fantastisk som en almindelig highlighter. 

Jeg er ikke den store læbestiftpige, jeg er mere til en let gloss eller læbepomade og lige pt er IDUN Minerals Lip GlossJurlique Lip Gloss og Sephoras Super Smoothing Lip Butter mine favoritter :)

– Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quick night out makeup: MAC Paint Pot "Dangerous Cuvée"