GOODIEBOX: Summer Fling

VIND: skræddersyet hudplejeprogram fra A-Derma

A-derma, aderma, hudpleje, vind, giveaway, sart hud, tør hud, kombineret hud, hudplejeprogram, konkurrence, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, beauty blog, beautyblog, skønhedsblog, hud, dk, bloggers delightKære, skønne læsere!

Det er lang tid siden, at der har været en præmie på højkant herinde – men jeg er jo simpelthen så glad for, at I læser med, så derfor har jeg i samarbejde med A-Derma stablet den skønneste giveaway på benene!

Vind et skræddersyet hudplejeprogram fra A-Derma

Apotekermærket A-Derma er særligt kendt for deres omtanke for sart hud. Det er jeg selv indehaver af, så derfor er jeg virkelig glad for at bruge deres produkter. Men sart hud eller ej, så har de noget til enhver hudtype.

Jeg bruger selv de produkter, I ser på ovenstående billede: den lækre micellar water Sensifluid, som har fået masser af god omtale herinde før, Rheacalm rensemælk og øjencreme samt Hydralba Light Hydrating cream, som i mine øjne er den perfekte fugtpleje. Har man ekstra tør hud, findes Hydralba også i en rich udgave, men den tyndere udgave gør det fint for mig! Jeg er også stor fan af deres produkter til kroppen, som virkelig gør underværker for tør hud.

Jeg kan, som I nok kan regne ud, varmt anbefale A-Dermas produktserie! Derfor er jeg rigtig glad for at kunne udlodde et skræddersyet hudplejeprogram til én af jer derude <3

Sådan deltager du

For at deltage i denne herlige giveaway, skal du blot hoppe ind forbi Instagram og finde billedet fra dette indlæg. Her finder du instrukserne, men kort fortalt:

  • Følg A-Derma Danmark og undertegnedes profil
  • Efterlad en kommentar til billedet og tag en veninde, som du også synes, fortjener at vinde! Beskriv gerne dine hudplejebehov – jeg er nysgerrig!
  • Deltageren findes ved lodtrækning om to uger, dvs. 22/8.

Held og lykke! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: Summer Fling