Testing: Swiss Lashes

Aderma lancerer Sensifluid – ansigtsvand til sart hud

Aderma Sensifluid, aderma, sensifluid, micellar water, review, blog, blogger, ansigtsvand, makeupfjerner, sensitiv hud, skønhedsblog, camilla nørgaard, dk

Så er der godt nyt til alle os med tendens til prikken, svien og tørhed – eller bare til dem, der passer særligt godt på huden i ansigtet.

For ganske nyligt lancerede A-Derma nemlig Sensifluid, en micellar water særligt til sart hud, som A-Derma jo er så kendt for at komme til undsætning. Sensifluid renser og fugter på samme tid og er det perfekte bud på en god makeupfjerner/rensevand til den fine hud i ansigtet.

dsc042631

Jeg har været fan af A-Derma lige siden dengang, min hudlæge anbefalede deres Exomega creme til min tørre hud på kroppen. Det er virkelig et af de brands, jeg stoler på, når det kommer til at tage vare på min hud. Derfor er jeg rigtig glad for, at jeg nu ligger inde med nogle af deres ansigtsprodukter, heriblandt min nye favorit makeupfjerner!

Er I selv bekendt med nogle af A-Dermas produkter?

   

2 kommentarer

 • Jeg kender ikke A-Dermas’ produkter, men jeg vil helt sikkert undersøge det lidt nærmere.

  Jeg synes, det kan være rigtig svært med ansigtsprodukter især makeupfjerner.

  Rigtig mange produkter har efterhånden været afprøvet, og det er som om at min hud efter noget tid med samme produkt bliver lidt allergisk – eller den begynder ihvertfald at reagere.

  Jeg håber at A-Derma kunne være et godt alternativ til alle de tidligere produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som et ærgerligt problem! Jeg tror helt sikkert, at A-Derma kan hjælpe dig dér.

   Jeg har selv ofte haft problemer med svien i øjnene efter at have brugt makeupfjerner. De eneste, jeg har prøvet, som ikke generede mine øjne, er Bioderma, Garnier Micellar Water (den med det grønne låg) og så selvfølgelig A-Derma. Derfor er det de eneste produkter, jeg har brugt til at fjerne makeup i rigtig lang tid.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Testing: Swiss Lashes