Nye blush favoritter

Tour de Østerbro #1

Efterhånden som man er faldet til i sin “nye” by, stiger interessen for at udforske den også en del. Nu har Caro og jeg boet i vores skønne lejlighed på Østerbro i lidt over halvandet år, og det har resulteret i en del cykelture, aktiviter og tilfældige opdagelser rundt omkring i bydelen.

Derfor har jeg valgt at begynde på en lille serie af blogindlæg, nemlig Tour de Østerbro, og jeg håber sådan, at I vil tage godt imod det og føle jer inspireret til selv at udforske stederne! Måske har I endda selv oplevelser fra de samme eller nye steder, som I har lyst til at dele? :-)

pixie, pixie østerbro, østerbro, guide, østerbro guide, cafe, kaffe, mad, drinks, københavn, byguide, byen, aktiviteter, aktiviteter i københavn, tour de østerbro, østerbro cafe, østerbro kaffe, pixie østerbro, bopa plads, blog, blogger, anmeldelse, camilla nørgaard christensen, anbefaling, modeblog, livsstilsblog, copenhagen, cph, kbh, bloggers delight, carola, carola blog, dk, danmarkFørste stop på turen er Pixie, som vist har fået en plads i både Caros og mit eget hjerte. Hvad enten om du er ude efter brunch med veninderne, lækker frokost, middag med dessert til, drinks inden byen (hvis man overhovedet har lyst til at gå igen), en god kop kaffe eller måske en stor fadøl til at drikke mod til sig på Tinder-daten (sidstnævnte i hvert fald for mit vedkommende), så har Pixie dig.

Café Pixie har ligget på Bopa Plads siden 2006 og er oftest fyldt op med masser af unge mennesker og god stemning. De skønne udendørs borde reserveres ikke – det er først til mølle fra gaden. Til gengæld er der mulighed for bordbestilling indendørs, hvor den rustikke indretning, dunkle belysning og masser af stearinlys byder på ægte hyggestemning. Prisniveauet er, for at sige det på et godt nede-på-jorden-sprog, standard københavnercafé-priser – nogle vil mene, at det er pebret for den kvalitet man får, og andre er vant til det ;)

Under alle omstændigheder en varm anbefaling herfra – her i ferien vil jeg nyde de lune sommeraftener på Pixie med en Dark ‘n’ Stormy – dem er de nemlig ret gode til.

Hvad:
Café Pixie

Hvor:
Løgstørgade 2
2100 København Ø

Hvornår:
Mandag-torsdag 8-24
Fredag-lørdag 10-04 (DJ fra 23-04)
Søndag 10-23

Bordbestilling foregår via telefon.
39 30 03 05

Besøg hjemmesiden her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye blush favoritter