8 perfekte sommerkjoler

Nye blush favoritter

sephora autummn, sephora, sleek makeup, sleek denmark, sephora blushes, marc jacobs runway blush, real techniques, bblogger, bbloggers, beauty blogger, beauty blog, skønhed, skønhedsblog, caroline overgaard

For lidt over en uge siden var jeg til præsentation af Sephoras’ efterårskollektion, og I kan godt begynde at glæde jer, for det er nogle virkelig lækre produkter!

Jeg har aldrig været den store blush lover, bronzer og lidt highlighter plejer at være nok for mig, men lige pt. er jeg blevet ret vild med lidt farve på kinderne. De her tre blushes fik jeg med hjem fra præsentationen og jeg er IN LOVE!

kk81

Jeg tror ikke, at man finder en pænere blush eller indpakning end hos Marc Jacobs. Jeg er ikke særlig bekendt med deres produkter, så jeg var ellevild for at prøve denne. Det er den smukkeste dybe farve, som er rigtig fin når huden har fået lidt farve. Så pæn! Farven hedder “508 Night Fever & Hot Stuff”.

kk82

“Amuse me” fra Sephoras eget mærke bor lige pt. i min makeuppung. Det er den smukkeste korale farve som er perfekt i sommermånederne. Det er ikke den mest pigmenterede, men man kan sagtens bygge farven op :)

kk83

Sleek er endelig kommet til Danmark, sådan! Jeg har længe gerne ville prøve de små paletter, og nu hvor jeg har fået fingrene i dem kan jeg kun sige at de er fuldstændig AMAZING! Bronzeren er matte, highlighteren er hverken for lidt eller for meget og blushen er den smukkeste koral med lidt shimmer i. Klart en favorit hos mig :) Ud fra hvad jeg kan se, hedder denne palette bare “Light 373”.

Et lidt hurtigt indlæg da jeg er på vej ud af døren, jeg håber, at I kan bære over med mig! ;)

Xx Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 perfekte sommerkjoler