Peace Lily

Projekt “langt hår igen”

imedeen, imedeen hair, imedeen hår, langt hår, orifludo hair oil, hair oils, haircare, bblogger, bbloggers, beauty blog, beautyblogger, caroline overgaard, skønhedsblog, skønhedsbloggerhair

Det sidste halvandet års tid har jeg været vild med en lidt kortere frisure og har næsten hver gang jeg skulle klippes bedt frisøren om at klippe mere og mere af… Hvis nogen havde fortalt mig det for 3 år siden, havde jeg nok ikke troet på det, haha! Dengang handlede det kun om at få det så langt som muligt. 

Nu er jeg lidt kommet til et punkt, hvor jeg savner det helt lange lyse hår, så da jeg fik IMEDEEN Hair & Nails ind ad døren, så jeg det som en oplagt mulighed for at prøve at få langt hår igen. Jeg er udmærket godt klar over, at kosttilskud ikke kan gøre det alene – der er selvfølgelig rigtig mange faktorer, der spiller ind – men jeg tænkte, at det alligevel kunne være sjovt at teste produktet her på bloggen og fortælle jer hvad jeg synes og om det er pengene værd :)
Jeg håber, at det er noget I har lyst til at følge med i <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peace Lily