Wonder product: Kérastase Bain Riche Dermo-Calm Shampoo

Peace Lily

peace lily, fredslilje, ikea, massimo dutti, nem at holde, easy to keep, plants, plant, house plant, indendørsplanter, indendørsplante, nem at holde, bolig, boligblog, indretning, interior, interior blog, blogger, fashion blog, carola, carola dk, carola blog, dk, camilla nørgaard christensen, blomst, lilje, liljer, gulvtæppe, billigt gulvtæppe

Af og til tager Caro og jeg en spontan tur i Ikea – og vi kommer sjældent tomhændet hjem til lejligheden igen. Sidste tur var mere omfattende med et par nye Omar reoler, men også lidt småting, heriblandt hvad I ser på ovenstående billede. Vi har nemlig “genindrettet” entréen og gjort den mere enkel, og dertil skulle vi bruge et nyt gulvtæppe og en fin plante.

Kludetæppet synes jeg simpelthen er så fint, og så mener jeg altså kun det kostede 30 kroner(!). Dertil skulle vi bruge en plante, der ikke kræver så meget – dels fordi ingen af os er tildelt byens grønneste fingre, dels fordi vi har en ret mørk entré, og det er jo langt fra alle planter, der kan lide det. Jeg huskede at have læst denne artikel om low-maintenance indendørsplanter, og ud fra det kom vi frem til, at fredsliljen måtte være et oplagt valg. Sådan en skal kun vandes en gang om ugen med vand i stuetemperatur og kan klare al slags lys. Så fik I også dagens husmorråd, haha ;)

peace lily, fredslilje, ikea, massimo dutti, nem at holde, easy to keep, plants, plant, house plant, indendørsplanter, indendørsplante, nem at holde, bolig, boligblog, indretning, interior, interior blog, blogger, fashion blog, carola, carola dk, carola blog, dk, camilla nørgaard christensen, blomst, lilje, liljer, gulvtæppe, billigt gulvtæppeJeg synes i hvert fald, at fredsliljen er en pæn, pæn plante og er kæmpe fan! Både af den, den simple potte og det megapæne gulvtæppe. Har I selv været på rov i Ikea for nyligt? ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wonder product: Kérastase Bain Riche Dermo-Calm Shampoo