Min hudplejerutine - morgen

Pænere hud, hår og negle med kosttilskud fra Raunsborg

Raunsborg kosttilskud

For nyligt lancerede det danske brand Raunsborg en serie af tre forskellige kosttilskud. Kosttilskuddene er udarbejdet i samarbejde med Natur-drogeriet, som ligeledes er et dansk brand med masser erfaring på bagen, når det kommer til især kosttilskud.

Naturlige kosttilskud

Raunsborg, som altid har brugt naturen i deres produkter, benytter ligeledes naturens kræfter i deres tre nye kosttilskud til at opnå effekt. Kosttilskuddene har til formål at forskønne vores hud, hår og negle indefra. Raunsborg har nemlig – ligesom jeg selv – en filosofi om, at skønhed kommer både inde- og udefra :o) Læs mere om de tre kosttilskud nedenfor.

Raunsborg Hair & Nail

Hair & Nail kapslerne indeholder brændenælde, der styrker knogler, hår og negle. Biotin hjælper med at vedligeholde et sundt hår, mens E-vitamin beskytter mod oxidativ stress.

Raunsborg Skin Perfection

Skin Perfection kapslerne indeholder C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen. Kollagen er noget, vi selv producerer i kroppen, men efterhånden som vi bliver ældre, sænkes kollagenproduktionen, hvilket har en effekt på hudens spændstighed. Derfor kan et ekstra indtag af kollagen bidrage til en mere spændstig hud, mindre appelsinhud og færre rynker. Brændenælde hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb, og A-vitamin hjælper til at vedligeholde normal hud.

Jeg har selv tømt mit eksemplar af Skin Perfection. Jeg tager også en del andre kosttilskud, men over de seneste par måneder har jeg set en klar forbedring af min hud, og Skin Perfection kan meget vel have noget med det at gøre!

Raunsborg Skin Glow

Jeg er netop begyndt at tage Skin Glow kapslerne. De indeholder brændenældepulver, der hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb, samt A-vitamin, som hjælper til vedligeholdelse af normal hud. Derudover indeholder kapslerne birkeblade, som bidrager til normal lever-, nyre og tarmfunktion, og E-vitamin som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Hvor Skin Perfection gør meget for hudens struktur, er Skin Glow mere fokuseret på udstrålingen, som kosttilskuddet netop forbedrer.

Alle kosttilskuddene kan sagtens tages samtidig og/eller i kombination med andre kosttilskud. 90 kapsler koster 350 kroner og fås bl.a. hos Matas.

Kosttilskuddene er modtaget i gave. Indlægget er dog ikke udarbejdet i samarbejde med Raunsborg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hudplejerutine - morgen