GingerOrganic: Miljøvenlig menstruation

Min hudplejerutine – morgen

Min hudplejerutine – morgen

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har gennemgået min hudplejerutine (hvis det da nogensinde er sket). Det er lidt fjollet, for hudpleje er det allervigtigste for mig, når det kommer til skønhed. Derfor tænkte jeg, at det var på sin plads at dele lidt om min hudplejerutine og komme med nogle anbefalinger.

Jeg har forskellige rutiner morgen og aften. Det er ikke noget, man skal, men det ynder jeg. Derfor får I morgen-rutinen i første omgang, og så deler jeg min aftenrutine på et senere tidspunkt.

Min hudtype

Min hud er nok mest af alt kombineret. Den er meget fin og også lidt sensitiv. Jeg bliver hurtigt tør og stram, men har også en fedtet T-zone. Da jeg var yngre, var jeg plaget af akne, og derfor har jeg også lidt ujævnheder.

Jeg går som regel efter produkter, der kan give min hud fugt – og holde på fugten. Det har jeg lært, den bedst kan lide. Det er længe siden, jeg har brugt udtørrende produkter på min hud, for den har det simpelthen bare bedre, når den bliver fodret med godt med fugt og gode ingredienser.

Min hudplejerutine er ikke altid den samme. Jeg får en del produkter foræret til test, så derfor køber jeg sjældent de samme cremer igen og igen. Jeg bruger dog altid et produkt, til det er brugt op – og hvis jeg ikke kan lide det, så kommer det ikke på mit ansigt!

Rens

Jeg renser min hud hver morgen med Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser. Jeg elsker at bruge den om morgenen, fordi den friske citrusduft virkelig vækker mig, og for den lette eksfolierende effekt. Jeg synes, produktet giver mit ansigt en flot, frisk udstråling, og derfor er det den perfekte “morgenrens” i mine øjne!

Face mist/selvbruner

Jeg bruger næsten aldrig skintonic, men er til gengæld glad for at bruge en god face mist. Jeg elsker den forfriskende, kølende effekt, en mist har, og så er de tit medvirkende til at give lidt ekstra glød.

Lige nu bruger jeg St. Tropez’ Purity Bronzing Water Mist. Først og fremmest er det jo en selvbruner, men dens duft, formular og meget fine mist gør den perfekt til hverdagsbrug. Den er dejligt opfriskende, og så kan den om noget forbedre hudens udstråling, da den jo bruner let. Kæmpe fan!

Ansigtsolie

Jeg tror måske, at olie virker en smule afskrækkende på mange – især til morgenbrug. Jeg elsker dog at bruge et par dråber af Smuuk Skin’s Hydro Balance Olie, før jeg putter min creme på. Jeg bruger vitterligt kun 2-3 dråber, og så er min hud faktisk fugtmættet, hvilket er en følelse, jeg virkelig sætter pris på!

Hydro Balance olien har en frisk, citrusagtig duft, hvilket jeg virkelig godt kan lide. Den indeholder et kompleks af en række nærende olier, som alle hjælper til at booste hudens smidighed og fugtniveau. Olien har en masse fantastiske egenskaber; eksempelvis virker den anti-inflammatorisk og er baseret på naturlige og dybdegående ingredienser.

Olien er faktisk så mild, at jeg også bruger den til at pleje den sarte hud imellem de brazil-behandlinger, jeg får, og det er den helt fantastisk til.

550 kroner kan virke dyrt i første omgang, men for et produkt, der er så drøjt i brug – og så godt – er den plovmand altså godt givet ud i mine øjne.

Fugtighedscreme

Efter jeg har duppet olien ind i min hud, smører jeg den med denne lækre creme, også fra Origins’ GinZing serie. Den er supernærende og formår virkelig at “vække” huden. Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream indeholder ginseng- og kaffebønneekstrakt, der siges at give huden energi. Instant glow!

Øjencreme

Igen et lille vidunder fra samme serie. Jeg bruger øjencreme, men man kan altså også godt bruge sin almindelige dagcreme på øjenområdet. Det kommer alt sammen an på behov, vil jeg sige.

Jeg kan godt lide GinZing Refreshing Eye Cream, fordi den giver masser af næring uden at være tyk, og så lysner den samtidig huden under øjnene en smule. Den reducerer også synligheden af mørke rande, poser og hævelser, så man får et mere vågent look. Den er ikke magisk, og jeg skal stadig bruge concealer, men god, det er den!

Jeg bruger ikke den lille pude-applikator. Jeg kan bedst lide at bruge fingrene til at smøre produktet ind.

Solbeskyttelse/let dækning

Jeg tager ikke solcreme på hver morgen (men næsten!). Når jeg gør, og jeg ikke bare skal have en dase-dag derhjemme (hvilket sådan cirka kun sker i enkelte weekender og på ferie), så vil jeg gerne bruge en, som plejer min hud og lader den ånde. Den må ikke fedte, og den må ikke være en sur pligt!

Jeg kan rigtig godt lide luksussolcremen fra La Mer, The Reparative Sun Lotion SPF 30, som passer helt perfekt til mine behov. Den fugter og plejer som en drøm, og så beskytter den naturligvis både mod UVA- og UVB-stråling.

På dage, hvor jeg kun ønsker en let dækning og altså springer foundation over, kan jeg godt lide at skifte min La Mer solcreme ud med (drumroll) endnu et lækkert produkt fra Origins GinZing. GinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer har en let dækkende effekt. Cremen er hvid, men indeholder bittesmå perler, som blender ud med ens egen hudtone og derved udjævner og dækker.

Jeg vil gerne understrege, at det er en let dækkende effekt, men det er nok til at løfte min udstråling bare lidt. Jeg kan godt lide ikke at bruge foundation hver dag, så derfor er jeg rigtig glad for den her. Man skal blot huske at bruge nok til at SPF 40-beskyttelsen faktisk kicker ind, hvis solbeskyttelsen er vigtig for en. Cirka en mandelstørrelse anbefaler man til ansigtet. Det synes jeg sagtens, man kan med denne creme.


Det var dét. Meget fugt – nok mere, end de fleste – og meget GinZing fra Origins. De er altså bare fantastiske!

Hvordan ser din hudplejerutine ud – og hvilken hudtype har du?

Samtlige produkter er modtaget som PR-gave,
men anbefalingerne er skrevet ud fra egen motivation.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GingerOrganic: Miljøvenlig menstruation