Min hudplejerutine - aften

NYX Bare With Me: En kollektion dedikeret til no makeup-makeup

nyx, bare with me, nyx bare with me, nyx cosmetics, dk, nordics, danmark, makeup, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight

Bare With Me: No make-up makeup

Med Bare With Me lancerer NYX cosmetics en kollektion, som har fokus på naturlig, let makeup med masser af glow. Produkterne indeholder ingredienser som agurkeekstrakt og aloe vera, som køler, beroliger og ikke mindst fugter. Jeg var med til lanceringen og har fået produkterne fra kollektionen med hjem – og jeg er ret begejstret!

Produkter i kollektionen

Først og fremmest elsker jeg designet på Bare With Me produkterne. Jeg er vild med det sarte lyserøde og simple udtryk! Det ser bare så fint ud :-) Her en lille gennemgang af de forskellige produkter i serien:

Prime – set – refresh

Her er en multitaskende ansigtsmist, som både kan bruges som primer og setting spray. Selve misten kommer ud i en rigtig fin stråle, hvilket er vigtigt for mig, og så har den en dejlig mild og forfriskende duft. Ved brug af misten opnår man en fin glød samtidig med, at den minimerer udseendet af porer. Det er også sådan en, som jeg vil elske at bruge i løbet af dagen for at friske op.

Hydrating Jelly Primer

Den her er en sjov én. Det er sjældent, man ser en primer på krukke, og så har den en meget speciel gel-konsistens. Men jeg kan lide det! Primeren skaber en fin, glat base for makeup’en. Den udjævner, fugter let og føles dejligt opfriskende på huden.

Tinted Skin Veil

Tinted Skin Veil er en let dækkende foundation. Den er perfekt til dig, der ønsker en naturlig makeup og blot har behov for en lille smule på huden – sådan har jeg det oftest selv til hverdag. Foundationen kommer i 12 forskellige farver og leverer op til otte timers fugt.

Hydrating Cheek Tint

En rigtig fin blush med en super formular! Jeg har indtil nu prøvet Creative Cleanse (pink), og selv om farverne ser lidt skrigende ud, så lægger de sig rigtig fint og let på huden, hvor de blot giver et hint af farve. Dækningen er helt perfekt i mine øjne! Fordi formularen er fugtgivende, får kinderne også lidt ekstra glow.


Du kan få fingrene i NYX Bare With Me hos bl.a. Matas, Lookfantastic, Magasin, Cocopanda og Nelly.com.

Skal du prøve nogle af produkterne?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hudplejerutine - aften