Elizabeth Arden White Tea

Nyt hårpleje crush: Shu Uemura

shu uemura, shu uemura haircare, shu uemura hårpleje, bblogger, bbloggers, skønhedsblogger, skønhedsblog, caroline overgaard, makeupblog

Jeg må ærligt indrømme, at jeg er lidt af en hårplejesnob. Yes, I said it. Jeg kan altså bedst lide at bruge produkter til mit hår, som er i den dyre ende, da jeg tit føler det er der jeg får det bedste resultat. Mærker som Kerastase, Davines og Maria Nila er nogle jeg virkelig elsker, men jeg havde indtil for en måned siden aldrig prøvet produkter fra Shu Uemura. Nu er jeg mega forelsket og overstående produkter er allesammen nogle der nu ligger i hårskuffen med alle de andre uundværlige produkter ;) Nedenfor vil jeg gå lidt mere i dybden med hvert enkelt produkt, jeg håber, at I kan lide det!

01550

SHU UEMURA ART OF HAIR MUROTO VOLUME SHAMPOO

Denne her shampoo er PERFEKT til mit hår. Selvom jeg har meget hår, så er det stadig ret fint. Mit hår er forholdsvis langt, så det kan meget hurtigt føles tungt og flat ved rødderne. Denne her shampoo er nemlig formuleret med krystalmineraler fra Himalaya (fancy), som har til formål at styrke hårets fibre med mineraler og resulterer derfor i mere volumen fra rod til spids.

 

01551

SHU UEMURA ART OF HAIR URBAN MOISTURE CONDITIONER

Det kan være rigtig svært at finde den helt rigtige balsam til ens hårtype. Personligt er jeg blevet enormt glad for denne her, da den er beregnet til tørt hår, men uden at tynge det. Det lyder alt sammen næsten for godt til at være sandt, og for at være ærlig, så synes jeg tit at produkter der lover lige netop dette failer helt vildt. MEN! Denne her virker altså. Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal gøre, når jeg ikke har mere tilbage i denne flaske, så må jeg altså nok genkøbe den, for den er intet mindre end fantastisk :)

01552

SHU UEMURA ART OF HAIR URBAN MOISTURE MASQUE 

Jeg har et ret stort forbrug af hårmasker, og bruger dem cirka 1-2 gange ugeligt for at holde mit hår så blødt og sundt som muligt (det er altså krævende at have lange lokker;)). Denne her maske er jo egentlig en mere intens version af balsammen, som giver enormt meget fugt og glans til håret. Jeg ELSKER denne her og vil klart anbefale den til alle der leder efter en rigtig lækker hårmaske.

01554

SHU UEMURA ART OF HAIR ESSENCE ABSOLUE 

Et andet hårplejeprodukt som jeg er storforbruger af er olier. Jeg bruger olie i mine spidser hver eneste dag, mest for at forhindre spaltede spidser ;) Jeg ved jo godt at de slidte ender skal have en tur hos frisøren engang imellem, men man kan jo lige så godt gøre sit for at få de slidte lokker til at se lidt mere velplejede ud. Det er måske lidt af en bold claim, men denne her olie er den BEDSTE hårolie jeg i mit liv har prøvet. Den tilføjer simpelthen SÅ meget fugt og glans til mine spidser, men uden at fedte. Hvis man har en mor, søster eller veninde der snart har fødselsdag og godt kunne trænge til en god hårolie, så er det altså denne her ladies!

01553

SHU UEMURA ART OF HAIR BLOW DRY BEAUTIFIER FOR FINE TO MEDIUM HAIR 

Dette produkt er Shu Uemuras nyeste skud på stammen, nemlig en slags bb-creme til håret. Jeg prøver at undgå at føntørre mit hår for ofte, men når jeg endelig gør det bruger jeg altid en form for blow dry cream. Jeg er især vild med denne her, da den er velegnet til fint til medium hår, hvilket jo er perfekt til os med det klassiske skandinaviske hår, som er lidt bange for at bruge for mange produkter i håret på én gang.

Det er altså ikke altid at jeg tester så mange produkter fra et og samme mærke og er så vild med det hele, men det er altså virkelig tilfældet her! Jeg ved godt, at Shu Uemura er lidt op i prisen, men produkterne er virkelig drøje i brug, og man skal faktisk ikke bruge meget mere produkt end hvad der svarer til en to krone. Så de holder altså ret længe ;)

Kærligst,

Caro

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elizabeth Arden White Tea