Tip: Gurkemeje

Elizabeth Arden White Tea

elizabeth arden, elizabeth arden white tea, elizabeth arden new fragrance, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

For små to uger siden var jeg så heldig at modtage den nye duft fra Elizabeth Arden, nemlig White Tea. Jeg er altid lidt skeptisk når et mærke lancerer en ny duft, da jeg simpelthen er så sart! Jeg er mest til friske, rene, citrusdufter, så det må helst ikke blive for tungt og sødt til mig ;)

Og det er lige her min begejstring tager fat! For denne her duft er lige noget for mig. Jeg er ikke specielt god til at beskrive dufte, så nu hvor jeg alligevel sidder med pressemeddelelsen fra Elizabeth Arden, tænkte jeg, at I lige så godt kunne få den fra eksperten selv:

“Solgylden hud, nyvaskede lagner, en god bog, den første slurk te… Alle enkelte og velkendte glæder. Elizabeth Arden introducerer White Tea, en ren og enkel ny duft, der inviterer til fordybelse og til at dvæle i nuet. 

White Tea er nøje sammensat for at afspejle roen og enkeltheden, med sprøde og sprudlende noter af Italiensk Mandarin samt sensuelle noter af Havbrise. Duftens salige zen-agtige hjerte med ekstrakt af Hvid Te, Tyrkisk Rose Absolute og Mate Absolute Paraguay leder tankerne hen på luksus og forkælelse, mens dvælende noter af Indisk Træ, Ambrettefrø Absolute og en trio af beroligende Musk skaber et harmonisk duftindtryk.”

Det lyder måske alt sammen lidt for godt til at være sandt, men jeg synes faktisk, at denne duft bringer mig helt i zenmode! Jeg er virkelig, virkelig vild med den! Perfekt til kvinden der ligesom jeg godt kan være lidt parfume-forskrækket ;)

Topnoter: Italiensk mandarin, salvieessens, havbrisenoter, japansk hvid bregne.

Hjertenoter: Ekstrakt af hvid te, mate absolute Paraquay, hvid iris, Sapucaya Atmospheric.

Bundnoter: Indisk træ, ambrettefrø absolute, tonkabønne Venezuela Absolute, Ambermax, en trio af beroligende musk.

Duften er nu i butikkerne og ligger faktisk til en ret fornuftig pris: 395 kr for 500 ml og 295 kr for 50 ml. Derudover har jeg også prøvet showergelen til, den er altså virkelig også lækker! Og en perfekt værtindegave ;)

Der kommer lidt flere indlæg med produkter fra Elizabeth Arden det næste stykke tid, da jeg simpelthen har prøvet nogle helt fantastiske produkter fra dem på det sidste som jeg bare må dele med jer! Jeg håber, at I vil læse med.

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Gurkemeje