Drik mere vand!

Nye basefavoritter

dsc07356

Den seneste tid har jeg prøvet en masse ny makeup. Heriblandt er der nogle produkter, der har skilt sig særligt ud for mig. Jeg har især fået mange nye favoritter når det kommer til basemakeup, så dem skulle jeg da lige dele med jer! Så her får I en gennemgang af produkter, der har gjort underværker for mit face ;-)

Smashbox Primerizer

Primer + moisturizer. Get it? Jeg elsker det! Denne primer lægger en virkelig god, jævn og ikke mindst velfugtet base for foundation. Den er blevet et must for mig og er især en vinder her i de kolde tider! Hvis du har tendens til tør hud eller elsker et dewy look, er Primerizer uden tvivl noget for dig.

Idun Minerals Nordic Veil & Norrsken foundation

Disse to er de eneste foundations, jeg har brugt i lang tid nu. Idun Minerals har virkelig styr på god foundation, og de har helt sikkert en, som dækker dine behov. Begge er mineralfoundations.

Jeg bruger Norrsken til hverdag. Den har en lettere dækning og giver også en fin glød. Rigtig god, når man har brug for en foundation, der udjævner hudtonen, men man stadig gerne vil have, at ens egen hud stråler igennem. Lækker, lækker!

Nordic Veil bruger jeg, når jeg går i byen. Dækningen er medium til fuld, og så holder den ekstra længe. Kan virkelig anbefales, hvis man er ude efter det dér flawless, long-lasting look!

BeautyBlender

Jeg er SÅÅ glad for, at jeg har fået fingrene i en BeautyBlender. Jeg bruger den let fugtet til at duppe min foundation ind i huden. Jeg synes virkelig, at den kan gøre meget for, hvordan ens foundation lægger sig. Det er som om, at ens look bliver mere ensartet, og så kan den uden tvivl også bidrage til en god, dewy finish. Jeg indrømmer gerne, at jeg i lang tid ikke har forstået hypen og tænkt, at det “bare er en svamp”, men girls, der er forskel. Jeg har undervurderet BeautyBlender alt for længe, og det er slut nu! :D

Idun Minerals Perfect Under Eye concealer

Se nu der, endnu én fra Idun. Concealeren har jeg taget i brug for ganske nyligt, og jeg er meget imponeret! Farven (Light) er perfekt under øjnene. Den er tyk og dækkende, men lægger sig ikke tungt på huden. Jeg bruger den under øjnene hver dag, og ynder også at bruge den omkring næsen, hvor jeg har det med at blive lidt rød these days. Dækker godt og holder godt – what’s not to like?

Nudestix Nudies All Over Face Color i “Hey, Honey”

Nudies er en ny lancering fra Nudestix (… som jeg også har skrevet om her). Farven “Hey, Honey” er perfekt til et lækkert, bronzy highlight. Stifterne er både nemme at have med i tasken og ret idiotsikker – man skal nemlig ikke være bange for, at der kommer for meget produkt på kindbenene. De ser alle ret naturlige ud, når de kommer på :-)

Miild Organic Mineral Blush

Det er ikke særligt længe siden, at jeg skiftede bekendtskab med det dansketablerede, allergivenlige brand. Miild går all in på minimalisme, og produkterne er i virkelig god kvalitet. Blushen her i farven “Cherise Splendid” er simpelthen den fineste. Man kunne måske kalde den støvrosa, men den har også noget peachy over sig. Den klæder langt de fleste hudtoner, og den sidder på mine kinder hver dag!


Det var min lille guide til baseprodukter, I burde holde øje med i butikkerne. Jeg håber, I kunne bruge mine anbefalinger til noget :*

xx

2 kommentarer

  • Jeg har aldrig testet Idun, men virkelig hørt godt om det.. måske skulle jeg prøve det? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har både prøvet neglelak, foundation/concealer og øjenskygge derfra, og intet har skuffet so far! Så jeg kan kun anbefale det :*

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drik mere vand!