Kom tørre læber, hud og lokker til undsætning med Dr. Paw Paw

Drik mere vand!

Sodastream, danskvand, hjemmelavet danskvand, drik vand, mere vand, for lidt vand, blog, blogger, skønhedsblog, vand, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, beauty blog

De fleste ved nok, at vand spiller en vigtig rolle, når det kommer til vores velvære. Der findes hundredvis af gode grunde til at drikke vand, bl.a. at det er supergodt for huden. Vand fugter huden indefra og renser affaldsstoffer væk, som stresser eller tærer på huden. Desuden er mineralerne i vandet gode for huden.

Jeg kan huske dengang, jeg selv blev mere opmærksom på at drikke nok vand i løbet af en dag. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg efter få uger begyndte at se resultater på min hud. Jeg var nok omkring 12-14 år på det tidspunkt, og jeg har husket at drikke masser af vand lige siden. Selv rammes jeg også ofte af hovedpine, og i den forbindelse kan det virkelig også have en positiv effekt at drikke godt med vand!

SÅ – grundene er mange, men får vi nok vand?
Vi skal helst have et vandindtag på 1,5 til 2 liter om dagen. Drikker man te og kaffe, som er vanddrivende, skal man gerne øge vandindtaget yderligere. Mange kommer slet ikke op på de mængder i løbet af en dag.

Vi kan hurtigt blive enige om, at det handler om gode vaner, når det kommer til at drikke nok vand. En god måde at hjælpe sig selv til at øge sit vandindtag kan være at variere vandet. Det kan være at tilsætte citron, agurk el. lign., men også danskvand kan gøre det lidt nemmere at indtage nok vand. Der er jo nok en del der mener, at vand i sig selv er lidt kedeligt, og derfor kan det være en rigtig god idé at overveje.

Sodastream, danskvand, hjemmelavet danskvand, drik vand, mere vand, for lidt vand, blog, blogger, skønhedsblog, vand, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, beauty blog

Personligt er jeg blevet ret glad for danskvand, men jeg gider altså ikke gå ud og købe det. Jeg er virkelig glad for at have en danskvandsmaskine stående derhjemme, og der findes også undersøgelser, der peger på, at man kan øge sit vandindtag med op til hele 25 % med en danskvandsmaskine i køkkenet.

Jeg har faktisk haft en Sodastream maskine i mange år, men har for nyligt anskaffet mig en nyere model, Sodastream Spirit. Jeg er virkelig begejstret for både design og funktionalitet, og så er den dejligt diskret, når man laver danskvandet. Sodastream Spirit fås både i sort og hvid og koster 800 kroner. En pris, som jeg personligt synes er ret fair med tanke på, hvad man kan spare på sigt.


Hvad med jer? Får I nok vand, og er I selv tilhængere af de mange danskvandsmaskiner, der findes derude?

 

Sodastream maskinen er blevet foræret i gave.

1 kommentar

  • Tobias Hyldeborg

    Det er en del af min faste morgenrutine, at drikke et stort glas vand – super start på dagen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom tørre læber, hud og lokker til undsætning med Dr. Paw Paw