Er du klar til at vise mere hud?

No makeup, no filter – just damn good lashes

Revitalash, lash serum, vippeserum, længere vipper, lange vipper, sunde vipper, øjenvipper, før og efter, camilla nørgaard, camillanoergaar.dk, beauty blog, skønhedsblog, dansk blog, bloggers delight, dk

I går, da jeg sad og søndagshyggede (på en mandag), gik det op for mig, hvor flotte mine naturlige vipper er blevet. Jeg er normalt ikke glad for at se mig selv helt uden makeup, men nu hvor jeg farver vipper og bryn, er det lidt mere udholdeligt ;-)

Endnu gladere bliver jeg for, at mine vipper har vokset sig så lange! Det har de ikke gjort på egen hånd. Jeg har nemlig brugt vippeserum den seneste tid, og her efter 2 måneders tid er resultatet virkelig synligt. Jeg har flere, sundere og længere vipper. Når jeg tager mascara på, er de en drøm! Jeg elsker det.

Revitalash, lash serum, vippeserum, længere vipper, lange vipper, sunde vipper, øjenvipper, før og efter, camilla nørgaard, camillanoergaar.dk, beauty blog, skønhedsblog, dansk blog, bloggers delight, dk

Jeg har prøvet vippeserum fra både M2 og Swiss Clinic tidligere. M2 gav mig en kende længere vipper, end RevitaLash gør, men til gengæld var M2 ret barsk ved huden – det sved, og jeg blev rød langs vippekanten – noget, som andre brugere af M2, som jeg har snakket med, også kan nikke tilkendegivende til. Derfor tror jeg simpelthen, at RevitaLash lægger sig på en førsteplads over de tre! Den er både skånsom og effektiv, og jeg er simpelthen så glad for resultaterne.

Jeg har denne udgave, som er en specialudgave ifb. den internationale Breast Cancer Awareness Month. Den koster 809 kroner hos NiceHair. En “normal” udgave kan man finde her til 599 imod de 899 kroner, som er den vejledende udsalgspris. Det betyder også, at RevitaLash er billigst af de tre serum, jeg har nævnt her. Derfor får den mine varmeste anbefalinger, hvis du er på jagt efter længere vipper.

Husk nu, at tålmådighed er en dyd. Bruger man vippeserum, skal anvisningerne følges, og der går mindst 6 uger, før der er synlige resultater – mindst :-) For mig er det ventetiden – og pengene – værd.

Har du brugt vippeserum før – og var du tilfreds med resultaterne?

 

2 kommentarer

  • Jeg har ikke prøvet vippeserum, det er mest fordi jeg i forvejen har ret lange vipper. Men til tider kunne jeg godt ønske mig flere vipper – så måske jeg skulle prøve vippeserum en dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, fordelen er jo ikke kun, at de bliver længere, der kommer nemlig også flere til :-) Så det synes jeg da bestemt, du skal give en chance!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du klar til at vise mere hud?