Hverdagsluksus

Er du klar til at vise mere hud?

sommerklar, brune ben, selvbruner, firming body lotion, opstrammende creme, opstrammende, clarins, st tropez, james read, the body shop, vita liberata, body blur, skin republic, foot peel, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Mit forhold til sommer og sol har aldrig været helt smertefrit. Jeg har altid været ekstremt selvbevidst, og tanken om at gå ud af døren i bare ben med fri udsigt til strækmærker og blege (hvide) ben pinte mig – så ville jeg hellere gå i bukser.

Heldigvis er jeg blevet klogere siden, og selv om jeg stadig har lang vej igen, hviler jeg langt mere i min krop, end jeg gjorde før i tiden. Det kommer, når man begynder at gøre noget godt for den. For mit vedkommende betyder træning rigtig meget for, om jeg har det godt i min krop, men udover det har jeg også opdaget, hvor meget visse skønhedsprodukter kan gøre for min selvtillid, når jeg bevæger mig ud i de korte benklæder.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan, og selv om jeg næppe kan udrette mirakler for jeres selvfølelse, vil jeg alligevel komme med mine bedste råd til de produkter, der for mit vedkommende virkelig kan booste selvtilliden, når stængerne skal vises frem.

sommerklar, brune ben, selvbruner, firming body lotion, opstrammende creme, opstrammende, clarins, st tropez, james read, the body shop, vita liberata, body blur, skin republic, foot peel, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Produkter, der fremhæver, udjævner og opstrammer

Selvbruner

Selvbruner er naturligvis en let måde at snyde sig til lækre sommerstænger på. Jeg har været igennem en del efterhånden, og favoritterne kommer fra St. Tropez og James Read. Prøv fx. St. Tropez helt nye Purity Bronzing Water Mousse – en gennemsigtig formel, der har den lækreste, tropiske duft. St. Tropez er ganske vist ret pricy, men worth it. Man får den flotteste, ensartede tan efter en enkelt påføring, og det ser altså ret naturligt ud. Det vigtigste er, at man husker at vedligeholde det med fugt, scrub og ny påføring.

Til ansigtet er jeg vild med James Read’s nye H2O Tan Drops. Det er jeg, fordi man skal blande dråberne i den dagcreme, man plejer og bruge, og på den måde behøver man ikke flette et nyt produkt ind i sin hudplejerutine. Jeg blander ca. 3 dråber i min creme om aftenen, og man vågner op med den fineste glød. Husk at komme helt ud til hårgrænsen – jeg har haft en lidt akavet streg i panden før, haha!

Fugt

Fugt er altid vigtigt, uanset årstid. Jeg elsker en god fugtighedscreme eller -olie, og om sommeren kan det være en fordel at gå efter de mere opstrammende udgaver. Lad os lige med det samme slå fast, at strækmærker ikke forsvinder – det gør de bare ikke. Efterhånden er jeg også begyndt at embrace mine tigerstriber, for jeg kan sgu ikke gøre noget dem alligevel. Men hvorom alting er, vil der altid være noget, man kan gøre for at mindske udseendet af dem. Er man til olie, kan jeg varmt anbefale The Body Shop’s Thai Makrut Lime Firming Oil, som er en del af deres fantastiske Spa of the World-serie. Den dufter helt fantatisk, fugter som en drøm og har netop de opstrammende egenskaber. På mine baller og lår, hvor celluliten har koncenteret sig på mig, bruger jeg Clarins’ Body Fit lotion. Den virker både reducerende og forebyggende på cellulite, og samtidig fugter den rigtig fint.

“Makeup” til kroppen

Nogle af jer har måske hørt om Vita Liberatas Body Blur før? Det er ikke uden grund, for det produkt fortjener al den omtale, det har fået. Det er virkelig et vidundermiddel! Body Blur er som makeup til kroppen, der udjævner samt giver masser af glød og farve. Jeg har prøvet at bruge den på hele kroppen, og den lovede holdbarhed på 24 timer holder ved. Produktet smitter ikke af eller bliver ujævnt i løbet af dagen – heller ikke selv om det er pissevarmt. På billedet nedenfor har jeg preppet min hud med Tan Mousse Classic fra St. Tropez, og mine ben har jeg smurt ind i Body Blur. Hav i mente, at mine ben er så godt som gennemsigtige normalt. Imponerende, ik’?

img_1004

sommerklar, brune ben, selvbruner, firming body lotion, opstrammende creme, opstrammende, clarins, st tropez, james read, the body shop, vita liberata, body blur, skin republic, foot peel, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Er dine fødder klar til sandaler?

Jeg elsker følelsen af at kunne hoppe i et par pæne sandaler med lakerede tånegle og fødder, som ikke er tørre eller plaget af hård hud. Derfor smører jeg tit fødderne ind i en tyk creme og tager et par sokker på. Det er nok mit bedste tip til at opnå babyfødder (foruden jævnligt fodbad og en fodfil, men det skal jeg ærligt indrømme, at jeg ikke rigtigt gør mig i). Derudover findes der efterhånden så mange forskellige fodmasker, som jo netop er en sok fyldt med creme, som man lukker foden inde i. Lige præcis Foot Peel fra Skin Republic er et produkt, som faktisk helst skal virke i to timer. Behandlingen er en decideret peeling, og man vil måske ikke se de vilde resultater lige idet, man tager “sokken” af. Derimod vil man over de efterfølgende syv dage opleve, at den døde hud skaller af. I kan se, at min emballage her er åben, og det er fordi, jeg allerede har brugt den. Derfor kan jeg også bekræfte, at det virker! Fødderne er ikke så pæne, mens produktet virker, men det bliver de bagefter. Bare husk at give dem masser af fugt også ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsluksus