MAC Playland Collection

New ink

tattoo, tatovering, wrist tattoo, string tattoo, string wrist tattoo, bow tattoo, blog, modeblog

tattoo, tatovering, wrist tattoo, string tattoo, string wrist tattoo, bow tattoo, blog, modeblog

Det var en ekstremt hård uge arbejdsmæssigt sidste uge, hvorfor jeg hverken nåede til pressedage eller fik blogget særligt meget herinde. Men denne uge har jeg masser af fritid, og den blev sparket i gang med et besøg forbi Royal Tattoo, hvor jeg for snart to år siden fik lavet min første tatovering. Heldigt nok endte jeg hos den samme, som ordnede mig dengang, så jeg vidste, jeg var i gode hænder, da jeg satte mig i stolen for at få lavet denne fine, simple sag. Det var en overvejende spontan beslutning, men jeg har længe tænkt, at det kunne være rigtig pænt, så nu skulle det altså være! Den har som sådan ikke nogen betydning, for det synes jeg ikke nødvendigvis, en tatovering behøver at have. Det er bare pynt – et permanent armbånd, om man vil! Den er med vilje lavet med et lidt “tilfældigt” udseende, fordi en rigtig snor heller ikke ville sidde helt lige. Det kan jeg godt lide! Den har været al smerten værd, og det var der altså meget af på sådan et sted! Ha ha :)

Hvad synes I? :)

11 kommentarer

 • Jeg synes den er vildt flot! Jeg har også selv længe overvejet en ‘snor’ tatoveret rundt om håndleddet, men jeg ender nok med aldrig at få taget mig sammen til at få den lavet, da jeg er så bange for at komme til at fortryde en tatovering.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Ja, jeg kan sagtens følge dig, for det er altså dyrt at fortryde. Jeg har valgt at få nogle meget simple og små tatoveringer, fordi jeg så netop ikke tror, at jeg vil fortryde dem senere i livet, og hvis det nu skulle blive tilfældet, er det lidt nemmere at skjule – den her kunne jeg fx skjule med et armbåndsur, hvis jeg skulle blive træt af den. Det tror jeg nu ikke, kommer til at ske! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Har egentlig lært ikke at sige noget, hvis jeg ikke kan sige noget pænt, men du spørger jo hvad man synes, selvom svarene er ret ligegyldige. Tatoveringen kan jo ikke gøres om.

  Men i mine øjne, er sådan en tatoveret snor lidt ligegyldig. Specielt hvis den intet budskab har.
  Hvorfor dog ikke bare tage en alm snor rundt om armen? Hvorfor skal den sidde der for evigt?
  Kan du sætte lidt ord på og måske få mig til at forstå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trins!
   Alle har jo ret til at have sin mening. Synes nu at indlægget er svar nok i sig selv, for jeg pointerer jo netop, at en tatovering for mig at se ikke behøver nogen dybere betydning. Det er, som mange vil kalde det, kropsudsmykning, bare permanent. Selvfølgelig vil nogen, som dig, synes, at det er noget mærkeligt noget, men der er vi jo så forskellige, og jeg kan godt lide den form for udsmykning. Håber det var svar nok for dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! Hvor er den delikat, fin og virkelig virkelig smuk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså bare så fin og enkel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af. Og ja, så var der jo også lidt bandage på armen – men det er bare for at beskytte den nye tus fra […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Playland Collection