On thursdays we wear pink

MAC Playland Collection

Jeg er altid ret spændt når MAC kommer med en ny kollektion. Ikke kun fordi MAC er en af mine favorit makeup brands, men også fordi de altid overrasker og kommer med noget nyt, som man ikke rigtigt ser andre steder. Playland collectionen er ingen undtagelse!
MAC butikken inde på Købmagergade var så fint pyntet med pastelfarvede balloner, rosé og små pink kager.

I forhold til kollektionen, så falder den ikke rigtigt i min smag. Der er i den grad stærke farver på menuen! Jeg elsker stærke, vibrante farver – bare ikke i mit ansigt. Jeg tror, at man skal være lidt mere modig end jeg, for at kunne rocke de vilde farver!

Alt i alt var det et hyggeligt, lille event med søde mennesker og god stemning :) Er der nogle af jer der skal have noget fra kollektionen?
Hav en rigtig dejlig aften!

– Caroline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On thursdays we wear pink