Festlige lakker fra CND

My Everyday Makeup Kit

every day makeup, everyday makeup, makeup, blogger, blog, bbloggers, beauty blog, beauty, skønhed, skønhedsblog, hverdagsmakeup, carola, carola blog, dk, bloggers delight, camilla nørgaard christensen, mac, mac cosmetics, loqi, loreal, maybelline color tattoo, on and on bronze, sephora, revlon, colorstay foundation, too faced, chocolate soleil, chocolate soleil matte bronzing powder, matte bronzer, highlighter, mineralize skinfinish, cc cream, nyx, concealer wand, nyx concealer wand, sephora blush, they're real, benefitTil hverdag holder jeg min makeup ret let, men jeg er bestemt ingen natural beauty, så lidt magi skal der altså til! Produkterne på billedet er nogle, jeg stort set bruger hver dag, så det tænkte jeg, at jeg ville skrible lidt om i dag.

every day makeup, everyday makeup, makeup, blogger, blog, bbloggers, beauty blog, beauty, skønhed, skønhedsblog, hverdagsmakeup, carola, carola blog, dk, bloggers delight, camilla nørgaard christensen, mac, mac cosmetics, loqi, loreal, maybelline color tattoo, on and on bronze, sephora, revlon, colorstay foundation, too faced, chocolate soleil, chocolate soleil matte bronzing powder, matte bronzer, highlighter, mineralize skinfinish, cc cream, nyx, concealer wand, nyx concealer wand, sephora blush, they're real, benefitBase: CC cream & foundation
Foundation bruger jeg stort set hver dag, og det er vigtigt for mig, at min base ser pæn, jævn og ikke mindst naturlig ud. Derfor laver jeg ofte basen i to lag – først CC cream og derefter foundation. Somme tider, alt efter hvordan jeg føler omkring min egen huds udseende, undlader jeg et af trinnene. Lige for tiden er jeg stor fan af L’oréals Nude Magique CC Cream og Revlon Colorstay foundation, som kommer til både normal/fedtet og normal/tør hud. Jeg har den til tør hud, som sørger for, at mit vintertørre ansigt ikke bliver fremhævet, men tager sig ud fra sin bedste side. Den har en god dækkeevne, som man lidt kan bygge op efter behov, holder længe og føles let på huden. En rigtig god budgetvenlig foundation, hvis I spørger mig!

Revlon ColorStay Foundation – normal/dry skin, 108 kroner her
L’oréal Nude Magique CC Cream anti-redness, 150 kroner her

Concealer
Jeg gør mig ikke så meget i concealer rundt omkring i ansigtet, da foundation oftest tager det nødvendige der, men concealer under øjnene er jeg derimod stærkt afhængig af. Mine mørke rander hænger praktisk talt helt ned til kinderne ret så ofte, og det kan der selvfølgelig være flere årsager til (som lidt for næringsfattig kost eller for lidt søvn, haha), men under alle omstændigheder skal jeg bruge en concealer, som kan klare jobbet. Jeg har for nyligt købt Concealer Wand fra Nyx, og jeg er virkelig imponeret over resultatet! Jeg har prøvet virkelig mange forskellige produkter under øjnene, og denne topper uden tvivl. Jeg har den i “light”, som er helt perfekt til min lyse hud og har den ferskenfarvede undertone, som man normalt kender for at virke mod mørke rander.

Nyx Concealer Wand, £5,50 her

Bronzer
Jeg kan godt lide at give mit ansigt lidt lækker glød, især når sommersolen ikke er der til at give mig fregner og brun hud, og her er jeg virkelig stor fan af Chocolate Soleil fra Too Faced. Den er mat og har ikke det der ærgerlige, orange skær, som nogle bronzere kan have. Den gør bare lige, hvad den skal! Caro har også skrevet lidt om den herinde før, bl.a. lige her.

Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder “Chocolate”, 270 kr. hos Sephora

Blush
Jeg bruger altid blush, og det er vigtigt for mig, at de er tilpas pigmenterede og holder længe. Jeg er især fan af pink og ferskenfarvede nuancer, og denne kraftfulde sag fra Sephoras egen kollektion er en ret perfekt kombination mellem pink og fersken. Når man ser blushen, er den meget skrigende, men den lægger sig rigtig fint på kinderne og giver en helt vildt fin glød. Lige på stående fod er jeg ikke bekendt med farvens navn, men det kommer! Den kan under alle omstændigheder findes i Sephora (surprise, surprise).

Highlighter
Jeg smider gerne lidt highlighter på kindbenene, og Mac’s Mineralize Skinfinish giver et helt perfekt resultat. Ikke for meget, ikke for lidt! Og så er der bare noget særligt over MAC.

Mac Mineralize Skinfinish, 250 kr. her

Øjenskygge
Jeg bruger ikke øjenskygge hver dag, men når jeg gør, er det oftest en cremeøjenskygge, som man kan lægge i et snuptag. Til fest gør jeg lidt mere ud af det og bruger gerne tid på at blende flere forskellige skygger sammen osv., men til hverdag gør Maybellines Color Tattoo i “On and On Bronze” et fantastisk stykke arbejde. Den ser virkelig ud af meget mere, end den er, holder længe uden at kage og giver bare det fineste, naturlige og bronzy look. Især til den lave pris vil jeg anbefale den her på det kraftigste! Som I kan se, har jeg også brugt den flittigt ;)

Maybelline Color Tattoo “On and On Bronze”, £5 her

Mascara
Mascara kommer vi selvfølgelig ikke udenom, og især efter at være startet på M2 Lashes synes jeg, at det er helt fantastisk, hvor meget mascara kan gøre for mit ansigt og mine nu ret lange vipper. Jeg har længe brugt brun mascara til hverdag, som giver et lidt mere blødt look uden man egentlig tænker over det, og det kan være ret pænt til lyse typer som mig selv. They’re Real fra Benefit fungerer helt fantastisk og holder utroligt godt, selv hvis man skulle komme ud i en regnbyge eller lignende ;)

Benefit They’re Real! Mascara “Brown”, £19,50 her

every day makeup, everyday makeup, makeup, blogger, blog, bbloggers, beauty blog, beauty, skønhed, skønhedsblog, hverdagsmakeup, carola, carola blog, dk, bloggers delight, camilla nørgaard christensen, mac, mac cosmetics, loqi, loreal, maybelline color tattoo, on and on bronze, sephora, revlon, colorstay foundation, too faced, chocolate soleil, chocolate soleil matte bronzing powder, matte bronzer, highlighter, mineralize skinfinish, cc cream, nyx, concealer wand, nyx concealer wand, sephora blush, they're real, benefitSidst men ikke mindst kan det hele passende være i min nye, fine makeuppung fra Loqi. Jeg er virkelig fan af designet, og så er den helt perfekt on the go – sjovt nok ;) I burde virkelig tjekke deres ting ud – de har tonsvis af cool print, og lige denne her model kommer i tre forskellige størrelser. Kig fx lige her :)

   

2 kommentarer

 • Lækre produkter! Er mascaraen pengene værd? Synes nemlig at det er liiidt dyrt for en mascara ;)

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre!
   Jeg vil sige det sådan, at der altid vil være fantastiske mascaraer i den budgetvenlige prisklasse, og dem går jeg ofte selv efter. Når det så er sagt, synes jeg bestemt, at den her alligevel er pengene værd, især pga. den langtidsholdbare formel, som ikke drysser overhovedet. Går man specifikt efter en brun mascara er den en sikker vinder ;) Nuancen er helt perfekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festlige lakker fra CND