Beach waves for days

Festlige lakker fra CND

cnd, cnd neglelak, cnd creative play, nails, bblogger, bbloggers, beautyblog, beautyblogger, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeupblog, caroline overgaard

Vi fik de her skønne lakker fra CND ind af døren for et par uger siden, og siden at jeg de sidste par uger har rocket nogle fantastiske smukke shellac negle (læs mere HER) har jeg måttet vente et par uger med at teste. Til at starte med er jeg helt forelsket i både base- og top coat og vil faktisk gå så langt som at sige, at det er nogle af de bedste, jeg har prøvet (sammen med Seche Vite og Nails Inc). De tørrer hurtigt og er nemme at påføre. Alt jeg behøver!

Jeg har endnu ikke prøvet de to smukke farver (“Turquoise Tidings 483” og “RSVPlum 487”), men må altså snart lige tage mig sammen og få smækket dem på neglene! Disse to farver er en del af deres vinterkollektion, og i alt er der i september blevet lanceret otte forskellige farver, alle super smukke og farverige :)

Hvis du ligesom jeg er lidt af en neglelak junkie og godt kunne tænke dig at få fat i nogle af disse herligheder, så kan du finde dem hos førende CND skønheds- og neglesaloner samt online hos bl.a. Stylebox og Nicehair!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beach waves for days