Før og efter: St. Tropez Extra Dark Bronzing Mousse

GingerOrganic: Miljøvenlig menstruation

Miljøvenlige bind og tamponer fra Ginger Organic

Har du nogensinde tænkt over materialet i de produkter, du anvender under din mensturation?

Bind, tamponer og trusseindlæg i økologisk bomuld

Mange af os tænker over, hvad vi byder vores krop. Ofte er det madvarer som grøntsager, frugt, æg, mælk osv. som vi især er særligt opmærksomme på – og som flere og flere køber økologisk.

Tamponer skal praktisk talt ind i vores krop, mens bind og trusseindlæg er direkte i kontakt med huden, så hvorfor ikke også tænke lidt mere over materialet her?

GingerOrganic

Personligt betyder kvaliteten meget for mig, når det kommer til dette emne. Jeg har aldrig bare købt det billigste og går som regel efter Libresse, Always og O.B. Nu har jeg haft mulighed for at afprøve GingerOrganic, og jeg er glad for, at den gode kvalitet opretholdes, mens de er bedre for både os og planeten!

GingerOrganics produkter har et fint, diskret design og er i 100% økologisk bomuld. Desuden er alle produkterne bionedbrydelige, lige med undtagelse af tamponerne uden indføringshylster, da der simpelthen skal være et lille net omkring tamponen, ligesom de er pakket ind i et tyndt lag plastik.

Miljøvenlige bind og tamponer fra Ginger Organic

Certificeringer og anerkendelser

Alle GingerOrganics produkter er certificeret med Svanemærket, økologimærkerne ECOCERT og GOTS. Det økologiske bomuld i GingerOrganics produkter bliver dyrket uden brug af pesticider, kunstgødning og gensplejsning (GMO). Dermed beskyttes grundvandet, jorden og de bønder, som arbejder i bomuldsmarkerne.

Alle produkterne bærer også det internationale allergimærke AllergyCertified. Hvis man vælger at bruge økologiske intimprodukter, kan man forebygge allergi, da ren bomuld er langt mere skånsom end konventionelle, syntetiske hygiejneprodukter.

Min vurdering

Som sagt synes jeg virkelig ikke, man går ned på kvaliteten med produkterne fra GingerOrganic. Det er ikke fordi, jeg ikke kunne finde på at gå tilbage til Always, Libresse og O.B. – men det glæder mig stadig at bruge noget, som jeg ved, er godt for mig selv og miljøet. Med den store klimabevidsthed, vi efterhånden mødes af overalt, synes jeg det er så fedt at se producenter, der tager ansvar. For når producenterne tager ansvar, får vi som forbrugere også mulighed for at tage ansvar ved at vælge til og fra. Derfor kunne jeg sagtens finde på at købe GingerOrganic fremadrettet.

Det eneste produkt, jeg ikke er kæmpe fan af, er tamponerne med indføringshylster. De virker skam helt fint, når først de sidder, men indføringshylstret er ret stramt og derfor lidt irriterende at benytte. Derfor ville jeg hellere købe tamponerne uden indføringshylster, næste gang jeg mangler.


Hvordan er din indstilling til produkter som GingerOrganic – og har du mon prøvet det selv?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før og efter: St. Tropez Extra Dark Bronzing Mousse