Afternoon tea med Jo Malone

Kat Von D Lock-It Setting Powder + Brush

kat von d, kat von d beauty, kat von d sephora, kat von d makeup, kat von d lock-it powder, kat von d lock-it setting brush, bblogger, bbloggers, beauty, beauty blog, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

KAT VON D LOCK-IT SETTING POWDER 

Okay… Jeg er rimelig low maintenance når det gælder om at få makeup på om morgnen. Det må godt gå stærkt og der skal helst ikke være for mange forskellige produkter involveret. Misforstå mig ikke, jeg elsker makeup og når jeg har tid elsker jeg at sidde og eksperimentere med en masse produkter, bare ikke klokken syv om morgnen ;) MEN! Så blev jeg jo mødt med det her vidunder produkt fra Kat Von D. Jeg har aldrig brugt en decideret setting powder til under øjenene, men bare benyttet mig af den faste pudder jeg lige havde liggende.

Jeg har så fundet ud af, at en setting powder virkelig gør en forskel. Ens øjenomgivelser ser mere “clean” ud, hvis man kan sige det? Og det vigtigste af det hele, ens concealer holder langt bedre i løbet af dagen.

Denne her pudder er helt vildt let på huden. Den kan sagtens også bruges over hele ansigtet og efterlader huden med en jævn hudtone og minimerer synlige porer på huden.

Denne her er perfekt hvis du ligesom jeg har tendens til en fedtet t-zone, da pudderen indeholder matterende partikler, som giver huden et fløjesblødt look.

Pudderen er tilgængelige i 3 forskellige farver: Golden, Peach og Petal. Jeg ville helt sikkert tage et smut forbi den nærmeste Sephora og se på denne her hvis man står og mangler en løs pudder.

bjhbj406

LOCK-IT SETTING POWDER BRUSH

Hvis man vil have den fulde pakke, så skal man altså investere i denne her fantastiske børste som er designet specielt til at påføre Lock-it Setting Powderen. Dens kompakte samling af hår gør det nemt at påføre den løse pudder over hele ansigtet eller til at sætte sin concealer under øjenene. Penslen er så blød og rigtig nem at arbejde med. Kæmpe fan her!

Udover disse to produkter og Kat Von D’s Liquid Lipsticks har jeg faktisk ikke prøvet noget fra mærket. Sig endelig til hvis I ligger inde med nogle produkter fra hende som jeg bare må prøve :)

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afternoon tea med Jo Malone