Nye favoritter fra Bioderma ☀

Afternoon tea med Jo Malone

jomaloneevent

På en ellers ganske begivenhedsløs, grå eftermiddag i forrige uge var jeg et smut forbi Nimb, hvor Jo Malone fejrede sin ankomst i Danmark med en klassisk britisk afternoon tea. Det var utvivlsomt et af de fineste events, jeg nogensinde har deltaget i. Der var en helt speciel atmosfære (som de utallige duftlys med mandarin, lime og basilikum bestemt bidrog til), og stemningen var intim og personlig. Sjældent har jeg oplevet en vært som engelske Debbie, der rejser verden rundt med Jo Malone, og som alligevel husker alle vores navne og pænt bliver dus med alle gæsterne. Der er simpelthen ikke en finger at sætte på det arrangement!

jo malone, jo malone london, jo malone danmark, nyhed, duftlys, parfume, event, holm & bertung pr, holm & bertung, nimb, københavn, blogger, beauty blogger, blog, skønhed, carola, carola blog, dk, bloggers delight

På den times tid, jeg brugte sammen med Jo Malone og en masse andre spændende personligheder, lærte jeg en hel masse om parfume og dens effekt på os. Jeg er selv utroligt begejstret for tanken om at sprede atmosfære med duftlys i mit hjem, og jeg lærte en masse om, hvordan forskellige dufte passer ind i forskellige begivenheder – eksempelvis når der serveres dessert, mens man brænder et lys med duften af mandel og makroner. Det styrker simpelthen vores sanser og vores følelse af tilstedeværelse i rummet. Den tanke kan jeg godt lide.

Også hvad angår den parfume, man bruger på sig selv, var der en masse at lære. Jeg blev især klog på, hvordan man kan blande forskellige dufte til en helt unik duft – præcis efter det humør, man nu må være i. Debbie selv har en garderobe fyldt af Jo Malone parfumer, og gid det var mig! Meeen jeg var nu også ret så heldig at få en lille duftkonsultation af Debbie selv, som på magisk vis fandt frem til en duft, der virkelig rykkede til alle mine sanser. Helt fantastisk! En af de to dufte, som hun blandede på mig, får jeg snart fingrene i, og jeg glæder mig til at fortælle jer om den.

 

Hvis I selv er bare halvt så hooked på duftlys og parfume, som jeg er, så vil jeg varmt anbefale jer at tage et smut forbi Jo Malone’s nyåbnede counter i Magasin. Her står der altid en kyndig duftekspert klar til at rådgive om, hvilken duft, der passer præcis til dig.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye favoritter fra Bioderma ☀