Min hudplejerutine - opdateret

Kender du Huxley?

Huxley skincare, huxley, korea, singapore, k-beauty, korean beauty, beauty blog, skønhedsblog, sheet mask, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, camscabinet, dansk, bloggers delight, danmark, ansigtsmaske

Huxley er et relativt nyt brand herhjemme og en god nyhed til dig, der er en sucker for pæne produkter. Huxley har nemlig det smukkeste, mest gennemførte minimalistiske design. Det koreanske brand emmer af luksus og kvalitet.

Hvad er Huxley?

Huxley har alt, hvad du behøver til en god hudplejerutine. Du finder hele udvalget på deres egen hjemmeside, men Lookfantastic og Zalando fører også en del af produkterne. Produkterne er uden parabener, farvestoffer og mineralske olier. Til gengæld indeholder de parfume, som i Huxleys filosofi er en vigtig bestanddel, da den er med til at pirre sanserne, når du benytter produkterne. Personligt har jeg intet imod parfume i produkter, så længe det ikke er overparfumeret eller gør noget skidt for min hud, så den filosofi kan jeg egentlig godt lide :-)

Prickly Pear Seed Oil

Hovedingrediensen i Huxleys produkter er prickly pear seed oil – jeg er ikke sikker på, at der findes en dansk oversættelse, men her er der altså tale om olien fra en frugt, der vokser på en bestemt kaktus. Ifølge Huxley bidrager olien til at gennemfugte og udglatte huden samt opretholde hudens fugtbarriere. Det er en ingrediens, som er blevet brugt i generationer af berberkvinderne i Marokko, og den er ikke billig at producere. Huxley gør derfor en dyd ud af at sætte fokus på denne ingrediens, som kun findes i den bedste kvalitet i deres produkter.

Chok chok

Det, som man opnår med Huxleys produkter, er hvad koreanerne kalder chok chok. Formålet er en bedre hud, som er fuldstændig gennemfugtet og derved har opnået en fantastisk glød og fyldighed.

Det lyder ikke helt dumt, vel?


Selv har jeg til gode at prøve denne maske, som ikke helt er som andre sheet masks. Her er olien, mikrofibermasken og essensen nemlig holdt hver for sig, så man selv kan blande det, når man åbner pakken. Jeg har læst gode anmeldelser af den, så jeg er spændt på at prøve den!

Ansigtsmasken på billedet er
modtaget i gave (reklame)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hudplejerutine - opdateret