Kat Von D Lock-It Setting Powder + Brush

GOODIEBOXPRISEN 2017 – DEL 11

goodiebox, goodiebox danmark, goodieboxprisen 2017, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeupblog

I denne måneds box er der fokus på Danish Beauty Award 2017. For andet år i streg får Goodiebox nemlig muligheden for at uddele en pris til showet, som hylder den fantastiske skønhedsbranche.
Det er en pris hvor medlemmer af Goodiebox har magten til at udpege vinderen. Goodiebox har fundet frem til nogle af deres favoritter, og nu er det medlemmernes tur til at udpege vinderen.

For at stemme på det bedste produkt skal man blot gå ind på www.goodiebox.dk/DBA2017 og logge ind med e-mail og password.

Nedenfor vil jeg tale lidt om hvad denne måneds box indeholder… Og helt ærligt, så er det altså min favorit so far ;)

goodieboxprisen2017_02

CLEAN Lovegrass, vejl. udsalgspris 595 kr. for 60 ml

Jeg er kæmpe fan af CLEAN’s dufte og har været det lige siden mine helt unge teenageår. Jeg kan godt være lidt sart når det gælder dufte, men CLEAN’s falder sjovt nok altid i min smag og deres nyeste skud på stammen her er ingen undtagelse. Duften giver en følelsen af grønt græs og friske forårsblomster, hvad er der ikke at elske?!

MARIA NILA Cream Heat Spray, vejl. udsalgspris 189 kr

Jeg behøver vel ikke snakke mere om min kærlighed til Maria Nila mere her på bloggen. Min begejstring for hendes produkter vil ingen ende tage, så da jeg så at denne her bandit lå med i boksen var jeg henrykt! Det her er et stylingprodukt der beskytter farvet hår mod varme og UV samtidig med at gøre håret blødt og lækkert. Jeg kan i hvert fald ikke vente med at prøve produktet!

KARMAMEJU LOVE face mist 01, vejl. udsalgspris 189 kr

Jeg er en sucker for Karmameju’s produkter mest grundet hendes fantastiske økologiske ingredienser. Denne mist dufter af roser og giver huden et fantastisk fugtboost. Brug misten som toner eller til at friske huden op i løbet af dagen. Jeg er allerede ret vild med det her produkt!

STARSKIN Glowstar Foaming peeling perfection puff, vejl. udsalgspris 70 kr. 

Denne pad har til formål at fjerne døde hudceller, mindske fine linjer og booste hudens glød. Man tilføjer et par dråber vand til padden og bevæger den rundt i små cirkler, mens den skummer op. Hvis man døjer med en sensitiv hud anbefaler Goodiebox at man bruger sin pad i 1 minut frem for 2-3 minutter.

GROWN ALCHEMIST Hydra-Repair Day Cream, vejl. udsalgspris 295 kr. 

Udover at det her produkt er mega pænt at have stående på badeværelseshylden så fokuserer Grown Alchemist på naturlige ingredienser og processer (det kan vi jo godt lide!). Denne creme indeholder blandt andet beroligende kamille, og lover at efterlade huden silkeblød. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med at bruge denne her :)

Det her er klart den bedste box som Goodiebox er kommet ud med hvis I spørger mig! Det er jo helt fantastisk at man får hele fire full size produkter og en travel size CLEAN parfume. Det kan jeg slet ikke få armene ned over!

Hvis ikke I allerede abonnerer på Goodiebox, så burde I da lige tage at gøre det! I kan i hvert fald læse meget mere om det lige HER <3

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kat Von D Lock-It Setting Powder + Brush