Nye eyelash extensions (og stor ros til behandlingen)

Giveaway: vind et halvt års forbrug af intimpleje fra Vivag

– KONKURRENCEN ER AFSLUTTET –

vivag, giveaway, giveaway dk, dansk konkurrene, konkurrence, dk, beauty blog, skønhedsblog, juli, juli 2018, 2018, sommer 2018, sommerferie, intimpleje, intimsæbe, intimservietter, skønhedsblog, camilla nørgaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight, danmark, dansk

Sommeren står som regel på andre og flere aktiviteter end sædvanligt: udlandsferier, hytteture, festivaller, lange dage på stranden og hvad man ellers kan drømme om, mens solen bager. Her er det vigtigt, at vi stadig husker at have de gode hygiejnevaner med. Herunder er intimpleje især vigtigt, når vi er mere aktive end normalt.

Vivag har derfor forkælet både mig og jer med produkter svarende til ca. et halvt års forbrug. I ved, den slags produkter, man ikke synes det er særligt fedt at bruge penge på, men altid har brug for ;-)

Vivag er en serie af intimplejeprodukter tilpasset den intime zone. Vivags produkter har nemlig en lav pH-værdi på cirka 4, som er tilpasset intimområdet, og de fleste af dem indeholder også mælkesyre, som er med til at bevare den naturlige balance. Serien er mild og skånsom og helt uden parfume, farvestoffer og parabener, og så er Vivag deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Derfor er intimsæbe en god ide

Huden i den intime zone er mere følsom sammenlignet med huden på resten af kroppen. Underlivet har en lavere pH-værdi end resten af kroppen og har derfor brug for specielt tilpasset pleje. I intimområdet findes der nemlig en række gavnlige bakterier, som har til formål at fastholde den naturlige balance og bekæmpe de uønskede bakterier, som fx kan medføre bakteriel ubalance og ubehag i intimzonen. Det er derfor vigtigt at bruge intimplejeprodukter, som er særligt tilpasset den intime zone med lav pH-værdi og dermed bidrager til, at kroppens naturlige balance bevares.

Det vinder du

5 x Vivag intimservietter

Vivags intimservietter er lette at have med i tasken, så du nemt kan holde dig ren og frisk, uanset hvor du befinder dig.  For når vi er på sommerferie, hører der ofte et miljøskifte med. Vi bader i poolen, sover i telt på festivallen uden at kunne komme ordentligt i bad, og vi udsættes derfor for flere og andre bakterier end normalt. I sådanne situationer er det ekstra vigtigt med god intimhygiejne, så du undgår ubehag og dårlig lugt. Intimservietterne har en lav pH-værdi på 4,5 og indeholder mælkesyre. De er helt uden parfume, parabener og farvestoffer og rengør den følsomme hud i underlivet hurtigt og enkelt. En smart åbne-lukke mekanisme sikrer, at vådservietterne holder sig friske og fugtige.

3 x Vivag intimsæbe

Vivag intimsæbe har en lav pH-værdi på 4, som er med til at beskytte mod irritation og udtørring af huden, og indeholder mælkesyre, som er med til at bevare den naturlige balance I underlivet. Produktet har en blød konsistens, som gør den nem at skylle af kroppen for en frisk og behagelig bruseoplevelse.

Vivag håndklæde

Et fint, lyserødt badehåndklæde.

Pakkens har en samlet værdi af ca. 410 kr.

Sådan deltager du

Smid blot en kommentar til indlægget her og fortæl mig om dine sommerferieplaner, og du er med i lodtrækningen. Vinderen trækkes sidst på måneden.

Jeg glæder mig til at læse med og forkæle én af jer med den lækre pakke!
Held og lykke <3

26 kommentarer

 • Nicoline

  Her står den på familietur rundt i skønne DK, både på Sjælland, Fyn og i Jylland🌻☀️ og forhåbentlig en masse strandture🏖⛱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skal til Japan med min kæreste og hans bror. Men inden skal jeg forhåbentlig nyde vejret og bade en masse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Her står den på hygge i vores nye have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Her står sommeren på afslapning i smilets by Århus :) Der er ikke noget bedre end den danske sommer, når vejret viser sig fra din gøde side.
  God sommer til dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg skal en uge til Rhodos og ellers bare nyde en uge herhjemme med Grøn Koncert og hygge med familie og veninder. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg skal i sommerhus og et smut til Samsø på telttur 🌞🙋🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg skal til østeuropa med min bedre halvdel i 10 dage, så det glæder jeg mig til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Mine sommerferieplaner er i fuld gang: en uge i Skagen med min familie efter en måneds interrail igennem Europa ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Jeg skal bruge min tid på at falde på plads i min nye by jeg er flyttet til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Berthelsen

  Er det snyd når det er en ‘kollega’ der er med? Hahahahah! Jeg bruger kun Vivag – og elsker deres produkter. Det er ret dyrt, jo. Det er da en god gave det dér! Jeg er i Grønland lige nu, på sommerferie. “Sommer”… 5-10 grader, MEN sol og klar blå himmel, frisk luft, sejlture, fangst og fiskeri. Gotta love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg skal på sommerskole og efterfølgende på ferie på Rhodos med min kære mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Min sommerferie starter søndag aften, når jeg får fri og varer i 24 dage 😄 Vi skal på familiebesøg og dagsture rundt i Jylland. I uge 30 tager vi til København, hvor de to yngste børn endnu ikke har været. Vi skal nok forbi Tivoli, Den blå planet, Københavns Zoo, Rundetårn, Amalienborg osv. Det skal nok blive hyggeligt, selvom de yngste børn er bekymret for om de nu forstår de københavnere 😂
  Vores ene kat har fået killinger midt juni, så vi har ikke planlagt mere. Vi skal jo gerne være hjemme for at holde øje med dem og give dem blød kost flere gange om dagen 🐈🐈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signa

  Jeg skal til Paris sammen med min kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Jeg skal en uge til Skagen med min søster, også ellers bare arbejde – for er studerende, og dette er derfor oplagt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Min sommer står på arbejde, da jeg lige er blevet færdig på studiet og fået job herefter. Men men men skal da også finde stranden i det gode vejr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Sommerferien står på en masse hygge med familien, cafébesøg og forhåbentlig en masse strandbesøg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg er lige blevet student, så jeg skal bruge min sommer på at arbejde og spare penge sammen til min rejse i september til Bali og smukfest – hvorpakken ville være helt genial😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  God aften Camilla,
  så lækre og nødvendige produkter:-)
  Vi skal ikke rejse, har syg familie, så det er hjemmehygge ude som inde. Vi elsker ellers bålmad og hygge ved bålpladsen, men der er indført forbud, så håber også lidt på en god byge.
  Jeg ønsker du og dine en dejlig sommerferie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa H

  Efter jeg lige er kommet hjem fra en 3,5 måneders rejse rundt i verden, står sommeren herhjemme på en masse arbejde og ellers bare at nyde at være sammen med familie og venner igen. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Skal tilbringe tid med venner og familie i Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeg har først for nyligt fået øjnene op for Vivag (læs: for omkring et år siden) og hvor ville jeg dog ønske, at jeg havde kendt til det noget før – servietterne er seriøst lifesavers i min optik(!) Jeg er lige kommet hjem fra Roskilde Festival, og i år var jeg afsted uden servietterne, da de simpelthen var udsolgt i samtlige butikker?! Jeg ville KNUS-elske at få smidt sådan RØVlækker kasse min vej – om end så skal jeg i hvert fald selv ud og ha’ fyldt mit lager op – just in case, de er pist væk igen(!!!) haha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg skal egentlig mest bare arbejde, men der bliver også perioder, hvor jeg skal besøge familien rundt omkring i landet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg flyver med familien til Florida, hvor vi skal være i næsten 3 uger – det bliver sååå skønt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Ferie i Spanien med familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skal i sommerhus i Danmark

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har været i Holbæk i et AirBnB med familien. Når vejret er, som det er nu, er der ingen grund til at skulle andre steder hen end Danmark! Jeg synes her er helt fantastisk. Ellers består ‘planerne’ i at læse Harry Potter bøgerne, som jeg ellers aldrig har fået gjort, og få skrevet så vidt muligt færdigt på den roman jeg arbejder på! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye eyelash extensions (og stor ros til behandlingen)