Rodial Dragon's Blood | To nye tilføjelser til min daglige renserutine

Nye eyelash extensions (og stor ros til behandlingen)

eyelash extensions, lash extensions, volumen, volumen vipper, volumen eyelash extensions, vipper, øjenvipper, lange vipper, review, vanløse, blogger, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, københavn

Prøv lige at se de her dådyrvipper. Det er mine nye volumen lash extensions, som jeg fik lavet forleden dag af den hidtil bedste behandler, jeg har prøvet. Jeg må indrømme, at jeg var lidt chokeret over looket, da jeg første gang kiggede mig i spejlet – jeg var lidt bange for, det så for fake ud. Men nu knuselsker jeg dem, og jeg kan godt mærke, at afhængigheden til eyelash extension vender så småt tilbage ($$$).

Det var Mette fra Copenhagen NewLash i Vanløse, der satte vipperne på mig. Hun er utroligt grundig, og det er tydeligt at mærke, at hun ikke slipper, før hun selv er helt tilfreds med looket. 2,5 timer brugte hun på mig, og for det skulle jeg slippe 800 kroner. Det er for et nyt sæt, så det er altså en virkelig god pris for volumen vipper. Skal man have et nyt sæt single lashes, koster det 600 kroner, og så er opfyldningerne naturligvis lidt billigere end det.

Mette er på ferie frem til august, men du kan booke en tid hos hende her.
Indlægget her er ikke sponsoreret – jeg syntes simpelthen bare, at hun fortjente et shoutout :-)

Husk også at læse mit indlæg om, hvordan du bedst tager dig af dine lash extensions. Det har jeg opdateret i dagens anledning :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rodial Dragon's Blood | To nye tilføjelser til min daglige renserutine