Vores nye badeværelse

Før og efter: St. Tropez Extra Dark Bronzing Mousse

St. Tropez Extra Dark Bronzing Mousse, st. tropez, bronzing mousse, self tan, extra dark, selvbruner, anmeldelse, review, beauty blog, skønhedsblog, blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk

Forskellen på billederne her taler vist for sig selv, når effekten fra St. Tropez’ nye Extra Dark Tanning Mousse skal dokumenteres. Billede 1 er taget før påføring og billede 2 efter 4 timer, hvor jeg havde været i bad og skylle produktet af. Jeg elsker den effekt, selvbruner giver, og selv føler jeg mig bare en tand mere lækker, når min krop er lidt “solbrun”.

St. Tropez Extra Dark Bronzing Mousse, st. tropez, bronzing mousse, self tan, extra dark, selvbruner, anmeldelse, review, beauty blog, skønhedsblog, blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk

‘Extra dark’ kan sagtens bruges på en bleg hud

Jeg tror, at ‘Extra Dark’ kan virke en smule afskrækkende på mange, hvis ikke man i forvejen er lidt brun. Jeg er selv meget lys (især på denne tid af året!), men jeg tør efterhånden godt kaste mig ud i projektet. Effekten er naturligvis mørkere og mere kraftig, men sørger man for en ordentlig påføring og en godt forberedt hud, burde der ikke være meget at frygte.

Sådan forbereder du bedst din hud på selvbruner

  • Brug en god body scrub en gang om ugen, og gerne inden påføring. Jeg er selv stor fan af dem fra The Body Shop’s Spa of the World-serie og Molton Brown’s Body Polisher!
  • Hold huden fugtet og brug gerne en god bodylotion, creme eller olie morgen og aften. Når huden er gennemfugtet, bliver sandsynligheden for et ujævnt resultat markant mindre.
  • Brug creme på hænder, albuer, knæ og evt. fødder inden påføring. Disse områder er oftest lidt tørrere en andre områder på kroppen. Det kan hurtigt komme til at betyde, at selvbruneren ikke tager sig så godt ud her. Jeg har brugt dette trick i et års tid nu, og jeg er så glad for, jeg blev bekendt med det!
  • Brug en påføringshandske – det sikrer en jævn fordeling af produktet.

Kvaliteten betyder alverden for resultatet

Jeg har før nævnt, at jeg altid går efter de samme brands, hvad angår selvbruner: St. Tropez (selvsagt) og James Read er top choices for mig. Jeg har også rigtig god erfaring med Marc Inbane og B.Tan. Sidstnævnte er et virkelig godt budgetvenligt alternativ.

Jeg siger ikke, at det er de eneste brands, der fungerer, men der er utroligt stor forskel på kvaliteten, når det kommer til selvbruner. Når jeg er gået efter den gode kvalitet er min oplevelse, at resultatet lettere bliver mere jævnt (vigtigt!) og farven mere autentisk (og mindre orange).

Jeg er aldrig gået galt i byen med St. Tropez. Det er ærgerligt, prisen for deres produkter er så pebret, men det virker altså også bare! Jeg har ikke prøvede et eneste produkt derfra, der skuffede.

Brug gradual tan, hvis du er ny med selvbruner

Hvis du er ny med selvbruner, kan du selvfølgelig sagtens give dig i kast med dem, der giver øjeblikkeligt resultat, som fx. en mousse. Det er dog gået op for mig, efter jeg snakkede med en masse tøser om det til et event i sidste uge, at mange er bange for at gå i gang med selvbruner. De er bange for netop orange farve eller ujævn fordeling. Hvis man er lidt nervøs for de ting og gerne vil langsomt i gang, kan det være en rigtig god idé at benytte en gradual tan. En gradual tan vil ofte være en bodylotion, som fugter huden og giver resultat over flere dage frem for øjeblikkeligt. Her kan de mere budgetvenlige udgaver faktisk tit være tilstrækkelige, og jeg har selv ret god erfaring med Sublime Bronze fra L’Oréal.

St. Tropez Extra Dark Bronzing Mousse

Nå, men for at komme tilbage til den her bandit, så er jeg altså virkelig positiv over resultatet. Da jeg først påførte den og gik og ventede på, at jeg kunne skylle den af, var jeg ret spændt – for det lignede sgu mest, at jeg havde smurt mig ind i sovsekulør. Efter et bad kunne jeg dog konkludere, at ‘Extra Dark’ er en kæmpe succes!

For 439 kroner bliver den nye Extra Dark Bronzing Mousse din, og så er der til en 10 påføringer, vil jeg tro. Så kan man også sige, det er betalt, men i mine øjne er det resultatet værd! Du kan bl.a. finde den hos Matas.

Skulle det endelig gå galt, så har St. Tropez faktisk lanceret en tan remover i samme omgang, som ‘Extra Dark’ kom på markedet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye badeværelse