Aderma lancerer Sensifluid - ansigtsvand til sart hud

Forny håret med Davines NaturalTech

 

davines, naturaltech, davines naturaltech, natural haircare, hårpleje, naturlig, naturlig hårpleje, anmeldelse, skadet hår, hårkur, serum, hårserum, shampoo, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, skønhedsblog, beauty blog

Jeg var virkelig begejstret, da jeg fik denne nye lancering fra Davines med mig hjem. Udover at have en svaghed for Davines’ fine, lowkey emballage, så har jeg generelt rigtig god erfaring med de produkter, de laver – og Renewing produkterne fra NaturalTech serien har bestemt ikke været nogen undtagelse!

Den nye NaturalTech serie har til formål at bekæmpe hår- og hovedbundsproblemer på en naturlig og sikker måde. NaturalTech består af fire underlinjer, heriblandt Renewing, som jeg altså har testet her.

Renewing er for alle hårtyper og sørger for at opretholde balancen i hår og hovedbund. Produkterne har anti-aging egenskaber og både fugter, nærer og stimulerer hovedbund og hårstrå.

Serien består af en shampoo, hårkur og serum.

davines, naturaltech, davines naturaltech, natural haircare, hårpleje, naturlig, naturlig hårpleje, anmeldelse, skadet hår, hårkur, serum, hårserum, shampoo, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, skønhedsblog, beauty blog

Shampooen er virkelig skøn at vaske sit hår i. Den dufter friskt og lækkert, skummer en del (det er jeg i hvert fald selv ret stor fan af) og efterlader både hår og hovedbund med en dejlig ren og blød følelse.

davines, naturaltech, davines naturaltech, natural haircare, hårpleje, naturlig, naturlig hårpleje, anmeldelse, skadet hår, hårkur, serum, hårserum, shampoo, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, skønhedsblog, beauty blog

Denne serum bruges ikke kun i spidserne, men masseres ind i håret helt oppe fra rødderne. Det bliver jeg i første omgang lidt nervøs over – for serum i hovedbunden kan da kun betyder fedtet hår. Dog er det slet ikke tilfældet med dette produkt, som føles let og forfriskende at bruge. Jeg bruger cirka ét “pump” til hele håret. Hvis jeg føntørrer mit hår, bruger jeg serummet før tørring.

davines, naturaltech, davines naturaltech, natural haircare, hårpleje, naturlig, naturlig hårpleje, anmeldelse, skadet hår, hårkur, serum, hårserum, shampoo, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, skønhedsblog, beauty blog

davines, naturaltech, davines naturaltech, natural haircare, hårpleje, naturlig, naturlig hårpleje, anmeldelse, skadet hår, hårkur, serum, hårserum, shampoo, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, skønhedsblog, beauty blog

Hårkuren er jeg virkelig vild med. Formularen er let nok til at blive brugt i hele håret (i hvert fald mit), og samtidig føles den utroligt nærende. Jeg er fan!


Alt i alt er jeg virkelig positiv over denne serie. Den friske duft bidrager virkelig med god energi til brusebadet samtidig med, at både mit hår og min hovedbund får præcis den næring, der er behov for. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale jer serien!

Rigtig god søndag til jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aderma lancerer Sensifluid - ansigtsvand til sart hud