September Favorites

Foreo UFO: En helt ny måde at forkæle din hud på

foreo, foreo ufo, smart mask, face mask, sheet mask, beauty gadgets, hudpleje, skincare, skincare gadgets, hudpleje gadgets, camilla nørgaard, camilanoergaard.dk, bloggers delight, skønhedsblog, beauty blog

Jeg har virkelig glædet mig til at dele denne lille beauty gadget med jer. Normalt er jeg nemlig lidt skeptisk, når det kommer til den slags. For alle de små apparater, der efterhånden findes i forbindelse med hudpleje og hjemmebehandlinger, finder jeg ofte enten tidskrævende eller lidt besværlige at skulle bruge. Det har dog ikke været tilfældet her, for Foreo UFO er alt andet end tidskrævende. Faktisk er det blevet min foretrukne måde at give min hud lidt forkælelse på.

Behandlingen

UFO devicen skal bruges med en af de masker, som Foreo har udviklet til formålet. Formularerne er inspireret af koreansk hudpleje, og der findes i alt syv forskellige (med seks styks i hver pakke). Dermed er der helt sikkert noget for enhver smag. Jeg ligger selv inde med fem af dem, og jeg har været ovenud tilfreds hver gang. Jeg er især vild med “Call it a night” og “Youth junkie”, men de er alle sindssygt effektive på hver deres måde. Selve UFO behandlingen fungerer ved, at man “klipser” en maske fast og derefter kører UFO rundt i ansigtet med blide bevægelser, mens den enten varmer eller køler og sender blide pulseringer. På den måde spiller behandlingen sammen med hudens reaktioner på disse tre faktorer, og det synes jeg er ret sejt.

Det bedste af det hele? Behandlingen tager halvandet minut. Derfor er det ikke engang urealistisk, at jeg bruger Foreo UFO på en hverdagsmorgen med “Make my day” masken. Jeg er vild med det!

foreo, foreo ufo, smart mask, face mask, sheet mask, beauty gadgets, hudpleje, skincare, skincare gadgets, hudpleje gadgets, camilla nørgaard, camilanoergaard.dk, bloggers delight, skønhedsblog, beauty blog

Foreo UFO er utvivlsomt et produkt, jeg selv ville købe (denne er modtaget i gave), og det siger faktisk en hel del – for det er sjældent, jeg selv går ud og investerer i skønhedsprodukter. Jeg kommer helt sikkert til at fortsætte med at bruge den flere gange om ugen, og jeg kan kun anbefale jer at gøre det samme. Måske et julegaveønske? Hvis du er nysgerrig, kan den bl.a. fås hos Lookfantastic, som også sælger maskerne.

Hvad er din holdning til beauty gadgets generelt – og har du prøvet denne?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

September Favorites