L'Oréal Paris x Camila Cabello: Havana Collection

September Favorites

September gik altså stærkt – så stærkt, at jeg ikke rigtigt nåede at udgive dette indlæg i ordentlig tid. But here it is! Mine absolut favoritprodukter fra september :-)

Estée Lauder Modern Muse duftlys

Jeg fandt dette duftlys i en makeup outlet i USA (gid vi havde sådan noget) og faldt pladask for duften. Jeg har faktisk ikke i forvejen duftet til parfumen, men er du vimmer, hvor dufter det skønt! Jeg har haft mit stående på badeværelset, hvor det virkelig har fået rummet til at dufte dejligt. Jeg kan også godt lide det meget minimalistiske og feminine design – det er bare et plus.

Rabot 1745 Cacao and Almond Body Butter

Da Hotel Chocolat først inviterede til lanceringsevent for deres kropsplejeprodukter, havde jeg virkelig en forventning om, at hele biksen ville dufte af cocoa butter. Men det er faktisk slet ikke tilfældet! Denne body butter her, på trods af at bygge på kakao- og mandelsmør, den lækreste, forfriskende duft, og så er den sindssygt god. Den giver masser af næring til huden uden at fedte. Jeg er ked af, at jeg næsten har tømt krukken nu!

Du kan finde (og shoppe) Rabot 1745 produkterne her.

Sensai Blooming Blush “Blooming Peach”

Jeg har stort set ikke brugt andre blushes, siden jeg fik fingrene i denne nyhed. Den påføres huden så fint og ser rigtig naturlig ud samtidig med, at den bidrager til en smuk glød.B

Sensais makeup, herunder Blooming Blush, kan bl.a. købes i Magasin.

100 Bon Eucalyptus & Lavande aromatique Body Mist

Oh wow. Hvis jeg kunne vælge én favorit for september, så ville det være den her. Jeg elsker duften af lavendel, og i kombination med den opløftende eucalyptus er den her body mist seriøst bare god for sjælen. Denne duft er noget af det mest beroligende, jeg ved. Jeg sprøjter den også på min pude hver aften. Det er nemlig påvist, at lavendel har en beroligende effekt, som også bidrager til en bedre nattesøvn. Gør dig selv en tjeneste og få fingrene i den her! Det kan man bl.a. i Magasin, der giver 20% rabat med Goodie Card lige nu.

Aurelia Probiotic Skincare – The Probiotic Concentrate

Jeg var for nyligt med Aurelia til lanceringen af dette lille vidunder. 10 mililiter mirakel lige her! The Probiotic Concentrate kan udbedre de fleste former for hudproblemer – fra aldringstegn til akne – og kan bruges enten som behandling for sig selv eller blandes med den serum/creme, man sædvanligvis bruger. Selv har jeg udelukkende brugt Aurelia i ansigtet den sidste måneds tid, hvor jeg har puttet et par dråber af denne i min Revitalize & Glow Serum om morgenen og i min Cell Repair Night Oil om aftenen.

Aurelias signatur probiotika-peptid booster kollagen med 140% og det naturlige hyaluronsyreniveau med 1900%, hvilket betyder en synlig forbedring af hudens tekstur. Produktet er et godt alternativ til retinol eller retinoider, som kan have en irriterende effekt på huden.

Min hud har været virkelig “glad” på det seneste, og en del af æren skylder jeg uden tvivl Aurelia!

5 kommentarer

 • Gitte Fabrin Olsen

  Når du kan lide Modern Muse, bør du også prøve Narciso Rodriguez: For Her, den er fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, den må jeg se nærmere på. “Narciso” edp er jo en kæmpe favorit hos mig, så mon ikke den er en sikker vinder? ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Fabrin Olsen

   😊 Så vidt jeg husker minder de lidt om hinanden

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig læsning, de der duftlys må jeg lige tjekke ud. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L'Oréal Paris x Camila Cabello: Havana Collection