Læbeprodukter med på farten

Forårets store spiller: Sephora Sun Disk

sephora, sundisk, limited edition, sephora spring, spring news, forår, forårskollektion, 2017, blog, beauty blog, beautyblog, skønhed, skønhedsblog, review, bronzer, best bronzer, bedste bronzer, solpudder, solskinspudder, sephora, sephora sun disk, blog, blogger, carola, carola blog, dk, bloggers delight, camilla nørgaard christensen

Især på denne tid af året er jeg ret tilbøjelig til at snyde mig til lidt ekstra glød, når jeg lægger makeup, og det gør jeg gerne med en god bronzer. Derfor blev jeg utroligt begejstret da jeg fik fingrene i Sephoras nyeste limited edition Sun Disk – ikke mindst, da jeg faktisk fik prøvet den!

Foruden at være alt for pæn at se på, så byder denne forårsnyhed virkelig på kvalitet for pengene. Den er større en de fleste bronzere, vi ser på markedet, og så er den rigtig nem at bruge. Man skal ikke være så bange for de lyserøde nuancer eller det glimmerlag, der ligger ovenpå – når bronzeren faktisk kommer på ansigtet, ser det hele rigtig fint og naturligt ud. Jeg tager selv min “02 Powder Brush” fra M. Cosmetics, som pt. er min favoritpensel til påføring af bronzer, og så fordeler jeg ellers bronzeren blødt i to 3-taller i hver side af ansigtet.

sephora, sundisk, limited edition, sephora spring, spring news, forår, forårskollektion, 2017, blog, beauty blog, beautyblog, skønhed, skønhedsblog, review, bronzer, best bronzer, bedste bronzer, solpudder, solskinspudder, sephora, sephora sun disk, blog, blogger, carola, carola blog, dk, bloggers delight, camilla nørgaard christensen

Jeg har altså også prøvet nogle af de dyre og yderst velomtalte bronzere, men det er lige før, at jeg vil påstå, at det her er den bedste, jeg hidtil har prøvet. Value for money og et fint, naturligt og ikke mindst holdbart resultat gør virkelig denne bronzer til en af de store spillere på markedet lige nu!

Bronzeren kan blive din for 175 kr., som størrelsen taget i betragtning er en lille sjat penge for et så godt produkt. I skal i hvert fald have en varm anbefaling med herfra! Og jeg håber, I kunne bruge den til noget ;-)

Rigtig dejlig dag til jer <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læbeprodukter med på farten