En spændende duftnyhed: L. 12. 12. Magnetic

Læbeprodukter med på farten

gucci soho disco bag, la roche posay lip balm, lipstick queen, lip products in my bag, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeupblog, caroline overgaard, bblogger, bbloggers, tony moly, tony moly petite bunny gloss bar

Jeg er ikke den store læbestiftfan. Primært fordi jeg mest er til det naturlige look og så orker jeg bare ikke rigtigt at touche up on the go. De her tre læbeprodukter bor lige pt. i min taske og jeg elsker dem alle tre :)

La Roche Posay Nutritic Levres Lips

La Roche Posay er et af mine all time favoritbrands og denne læbepomade er ingen undtagelse. Den er rimelig standard, men den føles bare SÅ rar på læberne og holder faktisk ret længe på læberne selvom man drikker og spiser. Generelt har jeg kun stiftlæbepomader med på farten da det er det mest hygiejniske.

Lipstick Queen i “Frog Prince”

Lipstick Queen er endelig landet i Sephora i Danmark, yes! Denne her læbestift er altså lidt sjov. I indpakningen er produktet helt grønt (se nedenfor)! Men når man smører den på læberne forvandler den sig til den fineste rosa farve som efterlader læberne med en naturlig stain. Jeg er så vild med denne her! Perfekt til de læbestift forskrækkede typer som mig selv :)

Tony Moly Petite Bunny Gloss Bar

Et andet mærke som er kommet til Sephora er Tony Molly som i den grad er et mærke som har taget verden med storm. Jeg kommer til at lave et indlæg på bloggen snart med mere koreansk beauty, så stay tuned! Jeg elsker denne her gloss! Den har en pink farve, som bare giver læberne lidt shine. Derudover er den jo super cute at have med i tasken ;)

bjhbj365

bjhbj366

Fra venstre mod højre: Lipstick Queen i “Frog Prince” og Tony Molly Petite Bunny Gloss bar.

bjhbj367

Det var lidt om de læbeprodukter jeg render rundt med! Hvad har I liggende i tasken af dullegrej?

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En spændende duftnyhed: L. 12. 12. Magnetic