GIVEAWAY | 2. søndag i advent | Vind Volcanic Ash hårplejeserie fra Maui Moisture

En ny hudplejefavorit: Filorga Oxygen Glow

Oxygen Glow hudpleje fra Filorga

Den seneste tid er der især ét brand, der har domineret min hudplejerutine: Filorga.

Om Filorga

Filorga har eksisteret siden 1978, hvor den franske hudlæge Michael Tordjman, der især interesserede sig for hudens cellefornyelse, grundlagde det første franske laboratorium inden for æstetisk medicin (en betegnelse for hudforbedrende behandlinger uden kirurgi). Innovation og forskning i anti-ageing har siden drevet og udviklet Filorga, som i dag er et ISO-certificeret, højteknologisk, medicinsk laboratorium med stor succes.

Med andre ord er Filorga et brand, som i høj grad har sit udgangspunkt i forskning og videnskab, og selve produkternes effekt har også sin inspiration i netop den æstetiske medicin – at man skal kunne opnå lignende resultater derhjemme.

Filorga er endnu ikke særligt kendt i Danmark, men de har eksempelvis på kort tid opnået bestseller-status over hos vores nabo, Sverige – så der er helt sikkert et potentiale, som fortjener at blive udforsket her! Og så er priserne faktisk ret fornuftige …

Oxygen Glow hudpleje fra Filorga

Filorga Oxygen Glow

Jeg har brugt Filorga i cirka halvanden måned nu og er virkelig blevet glad for produkterne i deres Oxygen Glow serie, som især henvender sig til kvinder i den yngre aldersgruppe (20+). En serie, der – både med øjeblikkelig og længerevarende effekt – virker på mat, trist og/eller ujævn hud, porer og fine linjer.

Oxygen Glow arbejder med 3 aktive ingredienser, kaldet Super Skin Boosting Factors:

 • Oxygen-Booster, som er inspireret af professionelle oxygenbehandlinger. Ekstrakt fra brøndkarse siges at stimulere og styrke iltningen af hudens celler, som giver ny energi til huden.
 • Hyaluronsyre-duo, en kombi af lav- og højmolekylær hyaluronsyre, som dels trænger dybt ned i huden og giver volumen, dels giver blød og gennemfugtet hud. Hyaluronsyre er stadig en af mine go-to ingredienser i hudpleje – min hud elsker det!
 • L-enzym (SOD: Superoxiddismutase, skal vi lige udtale det i kor? 😂), som er udvundet fra hvedekim. Det siges at være et ultra-effektivt enzym – en kraftfuld antioxidant, sm findes naturligt i huden og har en rensende effekt samtidig med, at hudens forsvar styrkes.

Det lyder jo alt sammen meget godt, ik’?
Mine egne største “hudbekymringer” er netop (i hvert fald på denne tid af året) træt hud, ujævnheder og store porer, og jeg har haft en rigtig fin oplevelse med produkterne so far. Så her er en lille gennemgang – måske det også er noget for dig?

Oxygen Glow [Clean] – Clear Skin-effect Super Cleanser

175 kroner for 125 ml
Den her cleanser er jeg virkelig blevet glad for! Den er utroligt blid og således en rensegel, som jeg vil anbefale til alle hudtyper.

En ansigtsrens har ét primært job, nemlig at rense ansigtet af for snavs og makeup. Vi skyller den alligevel af igen, så det er ikke her, at det er vigtigt med kraftige aktive ingredienser, der afhælper diverse hudproblemer.

Oxygen Glow cleanseren har en skøn, ikke-skummende gel-formular med en mild duft, som også sagtens kan bruge på øjenområdet. Det har jeg kun tidligere oplevet med Youth to the People, og jeg er virkelig glad for, at det også er tilfældet her på trods af mine sarte øjne – for jeg tror faktisk, at Filorga har vippet Youth to the People af pinden som min favoritrens.

Om aftenen kan jeg godt lide at double-cleanse og bruge en varm ansigtsklud. Kluden har en naturligt eksfolierende effekt, og jeg elsker den varmende fornemmelse, når jeg bruger den med varmt vand. Jeg bruger kluden, masserer rensegelen ind, gentager de to trin og fjerner til sidst resterne med kluden igen. Om morgenen bruger jeg kun cleanseren en enkelt gang, og ikke altid med en ansigtsklud – jeg vil heller ikke overbelaste min hud :-)

Når jeg bruger denne cleanser, føles min hud ikke så tør og stram efterfølgende, som normalt er tilfældet, og så virker den SÅ dejligt glat. Et perfekt udgangspunkt for resten af hudplejerutinen.

Oxygen Glow Super-perfecting Radiance Cream

340 kroner for 50 ml
Som du måske kan ane på billedet, så har jeg næsten brugt denne op – og jeg er glad for, at jeg har en ekstra klar!

Oxygen Glow cremen har jeg virkelig været glad for. Det er ikke alting, min hud tager godt imod, men den her er vi glade for. Den giver instant fugt, men ikke så meget, at man vil føle, huden fedter. Samtidig giver den en superflot glød til huden.

Den rosa nuance og lysreflekterende pigmenter, som cremen har, er et resultat af det, Filorga kalder Photoperfector HD teknologi, som skal give en umiddelbar flawless/soft focus effekt. Jeg kan faktisk godt se, hvor de vil hen med det. Det er ikke fordi, jeg ikke bruger foundation efterfølgende, men den efterlader altså virkelig huden pæn. Set bort fra, hvad det gør ved huden, så må jeg indrømme, at jeg elsker lidt, at min creme er lyserød og glimter.  Helhedsoplevelsen, you know!

Oxygen Glow Eye Cream

250 kroner for 15 ml
Du skal ikke bruge øjencreme – det er og bliver en smagssag. Du kan sagtens bruge din ansigtscreme ved øjenområdet, men nogle foretrækker den ekstra luksus, som en øjencreme er. I dette tilfælde giver det god mening for mig, fordi øjencremen har en oplysende effekt, ligesom vi f.eks. ser det med Ole Henriksens Banana Bright øjencreme – så giver det pludselig lidt mere mening med et separat produkt til øjnene.

Oxygen Glow øjencremen er, ligesom resten af serien, blødgørende og udglattende, samtidig med, at den giver glød. Samtidig indeholder den tetrapeptider, som forebygger mørke rande. We like!

Oxygen Glow hudpleje fra Filorga

Oxygen Peel Re-oxygentaing Micro-peeling Lotion

290 kroner for 150 ml
Her er et produkt, der for mange kommer til at være en ægte darling, tror jeg. Jeg har ikke selv fået givet mig i kast med Oxygen-Peel endnu, for jeg vil gerne bruge min skintonic fra Ducray op først – men jeg glæder mig altså!

Oxygen-peel er, som navnet antyder, en peeling, som bruges hver aften. Peelingen er baseret på en 6% syrecocktail af AHA-, PHA- og BHA-syrer:

 • Glykolsyre, som modvirker linjer
 • Citronsyre, som giver en mere ensartet hudtone
 • Salicylsyre, som afhjælper tilstoppede porer og urenheder
 • Mandelsyre, som giver glød
 • Fytinsyre, som modvirker uensartet pigmentering
 • PHA-syre (Gluconalactone), som forfiner hudens struktur

Alt i alt vil peelingen over tid give mere ensartet og glat hud, samtidig med at urenheder og tilstoppede porer afhjælpes. Med hyaluronsyre vil huden samtidig blive tilført fugt, hvormed den vil blive mere fugtmættet, mens Filorgas bio-aktive ozygen-sensorer fremmer iltningen og bidrager til en friskere udstråling. Jeg læste lige et review på Matas’ webshop, hvor kunden skriver, at den afhjalp et udbrud på hagen efter tre dage, og at hendes pigment er synligt forbedret efter en måneds brug. Jeg glæder mig til at se, hvad den kan gøre for mig!

Anvendelse: 1-2 pump hver aften.

Oxygen Glow Mask

280 kroner for 75 ml
En 10-minutters maske, der med seriens aktive ingredienser vil give instant glød til huden, som samtidig gennemfugtes. Jeg har brugt den et par gange, og det er virkelig en lækker cocktail for min hud, som føles dejligt blød og gennemfugtet efterfølgende. Perfekt før man skal ud eller bare til en pamper-day derhjemme, hvor jeg nok ville bruge den efter en rensende ler- eller kulmaske.


Puha, det blev en lang smøre – men jeg synes, det er vigtigt at begrunde og forklare, så I som læsere kan få den bedst mulige fornemmelse af, om produkterne, jeg skriver om, kan være noget for jer ♥︎

Jeg har også et par andre Filorga godter, jeg er i gang med at teste – deres primer og foundation er virkelig lovende! Det kommer nok op på et senere tidspunkt :-)

Filorga forhandles hos Matas, Illum og Magasin.

Har du erfaring med Filorgas produkter?

1 kommentar

 • Tina

  Rigtig godt beskrevet :-)
  Jeg har kun prøvet små Filorga prøver, men min hud elskede det.
  Aften hilsner og en ny god uge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY | 2. søndag i advent | Vind Volcanic Ash hårplejeserie fra Maui Moisture